Spontan tjejkväll

Dagen började med skola 9-12 efter de åkte jag direkt hem, tränade, åt lunch och kollade på serier. Sedan frågade Anna om jag ville hänga på till tjejkvällen på Intersport, varför inte tänkte jag, åkte ner till stan lite innan så vi hann gå i lite andra butiker också. Sedan gick vi en sväng på intersport och kollade vad de hade innan vi gick ut igen för att ställa oss i kön och få värdekupong för goodiebag - var ju bara de 60 första som skulle få.
 
Sedan irrade vi runt i butiken, hittade ganska fort de vi ville ha eftersom vi tittat innan ;) sen var de dock kö till både provrum och kassan, så de tog lite tid. Kul var de i alla fall, ovanligt att gå på sånt här då jag inte gjort de innan men de är definitivt något jag kan tänka mig att göra fler gånger. Fick ju en del rabatter på de man köpte och en goodiebag ;) Nu behöver jag inte köpa träningskläder på ett tag, och är mer taggad på att fortsätta med träningen!
 
Kul med ett litet spontant avslut på måndagskvällen, nu ska jag och Joel mysa och dricka ett glas vin(trots att de är måndag, hihi) mest för att fira lite att vi har lägenheten för oss själva i en vecka! Ska bli otroligt skönt.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo