Toblerone kladdkaka

Hej på er!
 
Försökt blogga via iphonen igår och idag men appen vill inte alls funka. Blir så sur!!!
 

Vad veckan bara flyger fram! Sambon var hemma igår också, ingen av oss mådde särskilt bra nämligen. Och idag är han ledig, börjar bli bortskämd när han är hemma så många dagar i rad :) Känns ovanligt att han varit hemma hela veckan hittills.
 
Tänkte tipsa er om Toblerone kladdkaka jag slängde ihop sent på natten i tisdags. Blev så sugen på något så gick och köpte toblerone sent på kvällen, innan vi skulle sova, sen så tänkte jag att om jag bara äter tobleronen som den är så tar den slut så fort, så jag gjorde en kladdkaka och använde toblerone i smeten. ;)
 
Blev väldigt gott! Gick inte efter något recept heller utan gjorde som jag själv ville bara.
 
 
Igår gjorde vi en jätte god middag. Vi slängde ihop strips, wokade grönsaker, paprika, lök och kyckling på en plåt, kryddade massa och hälde på olivolja, blandade ihop de och sen in i ugnen. Kycklingen blev riktigt mör och god. Smakade nästan som skinka efteråt, när de svalnat och man tog en liten bit bara för att..
 
Blev super gott och så myste vi framför en film, nämligen Cockpit. De är ju en svensk film och den var riktigt bra!
 
 
Idag har vi tvättdag, så springer i trapporna med massa tvätt.. Vi sov länge idag, vi la ju oss ganska sent så inte konstigt att vi båda sov till 11:22.. Blir nog massa mys idag också! :)





elin stridh

10 spänn på öb spring o köp :D

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo