Sista september



Blev en härlig lång promenad med Nala i förmiddags. Skönt att komma ut och rensa tankarna i det underbara vädret. 

Just nu sitter jag på jobbet, stängnings dax strax. Skönt så jag också får sluta och gå hem snart ;)  





Så vart det helg

...och jag jobbar, som vanligt ;) allt är i in ordning. Haha

Men igår var det full fart nästan hela dagen. Först en sväng på stan med Jenny på förmiddagen, vi tog en hund promenad på eftermiddan och till kvällen blev det bowling med ett gäng tjejer, efter det hamnade vi hemma hos oss och kollade film. Kul hade vi! Och det verkade grabbarna också haft som sett hockeyn och varit ute och röjt. 

Idag blir en seg dag känner jag. Har just nu lunch på jobbet, som alldeles strax är slut. Hoppas sista timmarna går fort, vill hem och sova ;) Sjukt sugen på en promenad bara för det är så fint väder men får se om man orkar senare, kanske nöjer mig med cyklandet fram och tillbaka. 






Stångån



Blev nästan en heldag med Jenny idag :) först var vi här hemma och väntade väl nästan ut vädret ;) när det slutade regna tog vi vovvarna på en promenad ned till stan. Varsin frappe på uteserveringen, en sväng runt stångån och så hem igen :) Härligt att komma ut, att äntligen ses igen och att vovvarna fick umgås med, de fick ju även bada i stångån ^^ 

Nu ligger jag hemma i soffan och funderar på mina murgrönor, de har visst fått ohyra - spinn... Aldrig varit med om ohyra förut så funderar på vad jag ska göra, ska jag behandla, slänga och köpa nya eller satsa på plastväxter för att slippa få ohyra?... Hmm



Dumplings



Dagen började med jobb på museet, en lugn dag som gick ganska fort. Sedan hem, duscha och vila medans Joel såg hockeyn. Till kvällen var vi bjuda på middag hos Alex och Anny, även Malta var där. Det bjöds på dumplings och vi fick även göra några själva. En trevlig kväll med mat, spel och vin ;) 

Nu blir det sängen för jag börjar jobba tidigt imorgon bitti. En ledig helg längtar jag efter men som det ser ut får jag nog vänta någon månad på det ;) Ska inte klaga dock!




En bättre torsdags kväll

Sovmorgon och en lugn dag hemma, spenderade kvällen med min fina Samantha :) inte setts sen skolavslutningen tror jag.. Kul att ta igen vad som hänt sen dess, vi käkade och hade trevligt på Steve's i stan. Nu ligger jag hemma i soffan med mensvärk och väntar på att Joel ska komma hem. 

Skönt att komma hemifrån och göra nånting, känns som jag bara är hemma nu för tiden när jag inte jobbar :P 






Småland

Idag bar det av till hemtrakterna. Ner till min äldsta storasyster, hennes dotter har fyllt 20 år och så åker hon till England för att plugga nästa vecka, så firande och avskedsmiddag blev det. 

Kul att träffa massa gamla släktingar som jag inte träffat på väldigt länge. Mycket som har hänt! :) jättegod exotisk planka och dessert serverades. 

Vi var lite tidiga, så vi var förbi andra syrran en kort sväng innan också. Var länge sen vi sågs med, skönt att få krama om båda mina systrar igen. 


Vi hade sällskap av bror min och hans sambo, en liten rosdtrip såhär på en söndag :) 





Fredags bestyr

Började dagen med super tidigt morgon jobb. Sedan hem och sova medans de andra nyss vaknat ^^ 

Vid lunch tid åkte vi och käkade på Saab arena innan vi gick på bomässan där. Fanns mycket spännande saker och otroligt fina saker, jag ville ha allt från en monter. 

Hem och vila efter det, kafferep hemma på balkongen. Och nu har vi precis kommit hem från stan där vi käkat middag. En restaurang som jag länge har velat gå till - Kniv å Gaffel. Jösses så gott allt var! Friterad halloumi kommer jag drömma om!! :D 

Nu blir det sista myskvällen tillsammans för den här gången. 






Besök

Sen igår (onsdags) så har vi besök av Joels föräldrar :) mys med god mat, soffmys, restaurang besök och blir riktigt bortskämda! 

Igår köpte vi hämtmat när de hade kommit, sen hade vi myskväll hemma. Nala blir också bortskämd med alla hon har att mysa med nu ;) 

Och idag har vi varit på stan och shoppat lite, jag hittade en jättefin klänning till helgen. Vi åt lunch på Texas också, mums! 






Ensam

Har funderat en hel del de senaste dagarna.. Och ja, har börjat känna mig ensam. Att jag inte har någon att umgås med, har känt så till och från sålänge jag bott i Linköping. Vet att jag helt klart behöver fler vänner, men det är inte så lätt att skaffa som vuxen tyvärr... 

Dessa dagar hade jag utan att tveka flyttat tillbaka till Jönköping. Tänker på det ofta när jag känner mig ensam, men vet att om vi hade flyttat ner dit nu så hade det inte gjort någon större skillnad. Haft vänner ja, säkert umgåtts med Camilla varje dag igen, men vi hade fått börja om på så många andra vis. 

Får klura ut något vis att få fler vänner här helt enkelt, men lätt är det då inte! 






All time low