En månad

Mycket som händer en månad framåt nu. Men först en lugn helg! 

Nästa vecka blir startskottet av allt som är i rullning. Taggad för utbildningens sista dagar!

Trevlig helg på er!





Fina torsdag

Har hängt med Anna i stan hela eftermiddagen :) Vi började med en fika innan vi strosade runt på stan, mycket att prata ikapp om ;) 

Så glad att jag lärde känna henne för några år sen nu, tack vare häst intresset. Alltid glad och energisk, enkel att umgås med :) påminner mycket om min bästis i Jönköping med, vilket bara gör att jag gillar henne ännu mer ^^ Blir riktigt kul att vi snart bor grannar. 

Blev inget köpt på stan, men det var inte tanken heller. Förutom tomater ;) Resten av dagen blir slapp hemma med Joel. Vi har börjat med en middagsplanering som går riktigt bra. Blir mycket nya recept att testa, gårdagens var riktigt smaskig! 

Kyckling i ugn med rostad potatis, tomatsallad och avokadoröra! Mums!




Sista lediga veckan

Då är min sista lediga vecka här innan sista rycket på utbildningen, nästa vecka kör vi vu2an i Norrköping. 
 
Idag startade jag morgonen med att lämna urin till drogtest. Sedan vart det en sväng förbi polisen för att beställa nytt utdrag ur belastningsregistret också.
 
Resten av dagen ska spenderas hemma med tvätten ;) Och ikväll ska jag in till stan och träffa ett gäng brudar. Härligt när man har lite att göra på en måndag! 
 
Vackra syrenerna vi haft på köksbordet över helgen. En av mina favorit blommor
 
 



Rolig helg

Så var helgen snart slut. Började med en lugn fredags kväll och avslutas med en mysig söndags kväll. Lördagen övningskörde vi och kvällen spenderades med goda vänner, vi grillade här hemma och sedan blev det premiär på uteservering inför sommarn :) blev en mycket lyckad kväll! 






Intervju

 
Har varit iväg på intervju idag, där jag hade min praktik.
Det gick bra :) lite papper osv som ska lämnas in och så är jag ju inte helt klar med min utbildning ännu,
men det ser lovande ut!
 
Efteråt åt jag lunch med Joel, eftersom jag ändå var i närheten.
Sen har jag bara varit hemma och pluggat körkortsteori.
Är mer nervös för att kugga på teorin än uppkörningen.
Ikväll ska vi ut och övningsköra också, var någon dag sedan nu.
Märkt att det är både skönt och bra med små pauser ibland, 
men nu ska vi försöka köra varje dag fram till uppkörningen.
 



Färdig

Detta är helt sjukt men idag är jag färdig hos tandläkaren. Med den behandlingen som var planerad och som hade blivit godkänd att göra, allt det här med psykolog osv.. Det stora projektet var ju att rotfylla och laga en hörntand som jag haft hål i läääänge. Vi har ju tidigare gånger påbörjat med att borra och rensa, så idag blev själva rotfyllningen och lagningen gjord. Sista gången hos min tandläkare som ska sluta också, känns ju jätte tråkigt.

Men är så nöjd över att det är färdigt. Nu får jag börja gå till tandläkaren på vanliga undersökningar som alla andra ;) 2 år har gått sen jag träffade min fantastiska tandläkare och påbörjade allt det här. Finns lite saker kvar jag gärna vill fixa med mina tänder - resultat från att ha missat barn tandvården... Men det får bli framöver, är ingen brådska. 

Vi bestämde oss spontant för att fira ikväll, så vi ska ut och äta på Yellow Fellow. En av favvo restaurangerna :) längtar sååå efter deras godaste drink - no honey no funny ;) 






Halkbanan

Började dagen på Linköpings motorstadio, halkbanan stod på schemat. 

Var ganska nervös men ändå förväntansfull. Vi började med lite teori innan vi gick ut till bilarna. Måste säga att automat bil var sååå enkelt och skönt att köra, vi kommer definitivt skaffa det! 

Vi körde två stationer innan vi hade en kort paus och sedan körde vi tre stationer till innan det var slut. 

Sjukt kul att få åka runt och sladda :D Kände mig som gjord för att köra slalom mellan koner och rätta till bilen efter sladd. Något av det roligaste jag gjort och självklart väldigt lärorikt. 

Vi fick även testa att sitta i en bil som snurrar runt och så stannar dem bilen upp och ner några sekunder, väldigt märklig känsla att hänga upp och ner i en bil. Hemskt att många hänger så längre stunder innan de får hjälp efter en olycka. Men vilken fantastisk grej bilbältet är egentligen! Kände verkligen hur bältet höll en kvar när man hängde där. 

Nu är det inte mycket kvar på min väg mot körkortet. Känns helt sjukt! Men samtidigt skönt och spännande :D






Lugna dagar

I tisdags körde jag sista lektionen med körskolan, får se om det blir någon mer där men som det ser ut nu verkar det inte så. 

Idag har jag kört hemma med Joel, gjorde min första omkörning idag :) annars har vi haft en mysig och lugn dag, handlat lite smågrejer och var en sväng förbi ikano. Vi somnade visst en stund på eftermiddagen också, jag vaknade av att Joel och Nala snarkade ikapp ;) 

Nu blir det middag och så ska vi se om vi kan hitta en bra film att se på. 

Velat testa snapple ett tag nu, 
helt okej men jag hade nog högre förväntningar..





Rastlöshet

Det känns så lustigt att jag är ledig idag. Nu saknar man ju praktiken ;) speciellt jag som lätt blir rastlös. Men som tur är har jag ju lite att göra ändå. 

Hade körlektion idag, kört runt i satdstrafik mest och tränat på mer flyt främst. Det har ju blivit lite lustigt med körskolan, orkar inte gå in på det.. Men det känns annorlunda att köra där nu, inte alls lika roligt. Känner mig mer stressad. Sista lektionen är imorgon, så sen tror jag att det blir fokus på körning hemma istället. 

Gårdagens smaskiga middag! 





Sköna söndag

Har haft en väldigt skön söndag hemma idag. Sov morgon och mysstund med mina favoriter på morgonen :) 

Ätit jättegod mat och druckit rödvin framför två filmer. Regnet ute har bara ökat myskänslan :) 

Har samlat massa inspiration också, börjar planera inredning för nya lägenheten. Är så taggad!!! 






Grillkväll

 
Varit ute och övningskört en hel del idag, gick mycket bra. Körde på motorväg för första gången :) Vi hann även storhandla, sen på kvällen gick vi hem till brorsan där det blev grillkväll. Super gott med grillat, bra sällskap och Nala som toknjöt av uppmärksamheten och kliandet ;) Mycket lyckad kväll. 
 
 



Sista dagen

Hemma och laddar inför ett praktik pass, ska åka lite tidigare så jag hinner äta lunch med Joel innan :) 

Idag kör jag mitt sista pass på praktiken. Sista dagen. Det har gått väldigt fort tycker jag. Ska även ha möte idag med handledare och vår verksamhetschef från skolan, tror de bara vill kolla hur det har gått för oss ^^ Framöver väntar nog fler möten också, får se vad som händer härnäst. 

Blir skönt med lite ledighet nu innan vu2an också, hinner jag ta tag i de sista med körkortet. Måste säga att jag blivit väldigt besviken på körskolan, hade högre förväntningar om dem och tyckte de stämt ganska bra hittills.. Men verkar som det ändå är billigare att köra sista biten som är kvar nu privat ändå, så det var väl tur i oturen ;) får se det på de sättet. 






Söndag 3:e maj 2015

Blev en lugn helg hemma, hade hoppats på lite mer umgänge men men.. 

Idag blir det att handla och städa lite här hemma. Ladda inför min sista praktik vecka. Det har gått sååå fort! Både skönt och tråkigt, får se vad som väntar efter praktiken. 






Snart helg

Sista nattpasset idag innan jag också får ta helg. Känns som jag inte gör annat än jobbar just nu, likadant för Joel fast så är det ju nästan jämt för honom. Det är tur att vi bor tillsammans så vi hinner ses ändå ^^ 

Hört av andra väktare att man knappt har något socialt liv när man är ledig, och de har nog stämt ganska bra dessa veckor hittills. Dock tror jag mer det beror på annat än att jag haft praktik. 

 Tyckte denna passade mig perfekt ;)