Frapino

 
...min enda svaghet ;) 
 
 Så himla trött

Kul helg, vi kom iväg på grillfest ute på landet där vi även sov över. Mindre kul när jag jobbade dagen efter, sjukt bakis ;) ...lär inte göra om det. Haha. 

Tidigt morgon jobb igår också, sen har vi bara tagit det lugnt och vilat efter helgen i princip. 

Idag körde jag ett 12-timmars pass, så är lagom mör nu. Med en bruten tå som minne av helgens bravader också, inte så farligt så länge jag inte kommer åt själva tån i alla fall. 

Nu blir det två lediga dagar, dock mycket annat att fixa med. Så mycket vila blir det nog inte tyvärr.. 


Jobbig torsdag

Idag flyttade vi sista grejerna, skjutit upp det några dagar... Men idag så! Jag skulle egentligen iväg på annat, men mått så himla dåligt och gör väl egentligen fortfarande, har en jobbig period. Bröt ihop påväg dit så bestämde jag att vi istället skulle flytta alla grejer. Var rätt beslut och vi fick ju en sprak i baken och tog vårt sista flytt lass också :) 

Vi var förbi systemet ikväll och fyllde sprit skåpet hemma, skönt att ha lite hemma. Var ett tag sen vi hade det. Så nu avslutar jag denna skitdag med en cider på balkongen i solen, bra avslut på en dålig dag! 


Måndag 20:e juli 2015

Jobbat hela helgen, långa pass dessutom så idag var det väldigt skönt att sova ut och ta det lugnt på förmiddagen. 

Resten av dagen har vi varit på språng, fixat med lägenheten och hunnit vara hos frisören båda två, väldigt behövligt. Jag klippte av allt slitet, så det var en del som försvann ^^ 

Är svin trött så nu blir det sängen, imorgon fortsätter vi fixa. Det absolut sista ska hämtas från gamla lägenheten imorgon. 


Tio år

Tio år sedan min kära far lämnade oss. Minns dagen som om det vore igår.. Saknar dig så himla mycket!! Älskar dig min fina pappa ❤️ 


Rather be with you

 
Vardagsrummet är nästan färdigt och sovrummet är i stort sett färdigt :)
Börjar bli så fint här hemma!
 
Så nöjd med vår lägenhet och så otroligt lycklig med min sambo ♥
Världens bästa och jag får nypa mig själv i armen varje dag för att inse att det inte är en dröm! :')
Min klippa, som finns där i alla lägen och den som ser till att jag har fötterna kvar på jorden ;)
 
 Tisdag 14:e juli 2015

Jobbade helgen och igår körde jag ett 12h pass, så idag är jag lagom trött. 

En dag hemma att slappa och fixa med lägenheten helt enkelt. Skönt med tanke på vädret, så man inte känner att man missar nåt för att man är inomhus. 

Snart har vi två färdiga rum hemma, lite smågrejs som ska fixas bara. Börjar bli så fint :) 


Jobbhelg

Jobbar fram till måndag, så blir en ganska lugn helg. Första ensam passet idag på museet och det gick bra :) Imorgon kör vi igen och på måndag blir det ett nytt första ensam pass fast på ett annat ställe. 

Har precis suttit på balkongen i en timme, druckit vin, kollat på solnedgången och pratat med Camilla i telefon. Förjäkla fint alltså! :) Mycket att prata om, en timme kändes mycket mindre.. Framtidsplaner hade vi gott om också, hehe. 


Havsbad

Igår var vi iväg ett gäng till Västervik, blev en heldag där. Vi var först inne i centrum, käkade lunch och kollade in stan innan vi begav oss till Lysingsbadet för att bada i havet :) Vi hade tur med vädret, blåste massor när vi åkte från Linköping men i Västervik var det varmt och knappt blåst alls, havet var dock svinkallt ;) 
 
 
 
 Helgen försvann

Helgen verkligen bara flög förbi. Vi hann i alla fall med att bada igår med min bror och hans sambo, ute vid bergs slussar. Väldigt mycket folk och lite kallare i vattnet än jag trodde det skulle vara men ändå väldigt skönt. 

Efter det hann vi inte så mycket jag började jobba 19 på söndags kvällen och slutade först 8 imorse (måndag.) Sov några timmar efter jobbet så dagen har gått väldigt fort idag. Vi hann med en sväng förbi gamla lägenheten för att hämta lite smått, blir nog att ta det sista i veckan nu. 

Ska packa upp lite nu innan sängdags, åh börjar verkligen längta tills allt är på plats. Kommer bli så himla mysigt! :)


Godnatt

Tuffa dagar med flytt och imorse jobbade jag också. Mådde verkligen dåligt imorse pga förkylningen, men det var bara att bita ihop. Nu blir det jobb över helgen och måndag för min del så vi tar det lite lugnt med att flytta det sista.

Eftersom vi båda är förkylda så är det väldigt skönt att vi har möjlighet att ta det lugnt såhär och inte behöver stressa. 

Ska sova någon timme nu och efter lunch sen så ska vi ta en vända för lite småsaker bara, resten av dagen ska vi vila. Jag ska passa på att njuta lite av vädret :) 


Så nöjd med nya sängkläderna och gardinerna till sovrummet :) 

Flyttdagen

Idag fick vi nycklarna till nya lägenheten, äntligen fick vi se hur den såg ut och resultatet av renoveringen. Är riktigt nöjd, tapeterna vi valde blev kanon! :) 

Dagen gick dock inte riktigt som tänkt, först strul med släpet vi skulle låna... Kontaktfel, så lamporna funkade inte alls på släpet med andra ord gick det ju inte köra med den. Efter lite strul så hade vi dock lite tur ändå, kom en annan kund som lämnade sitt släp så då kunde vi få det istället. Blev ju tyvärr kortare tid än vi tänkt eftersom vi blev tvugna att lämna det tidigare än vi tänkt och fick det ganska mycket senare än vi hade bokat egentligen.. Men bättre än inget eller behöva betala för att hyra en skåpbil. 

Men Joel har ju blivit sjuk och tyvärr även smittat mig som vaknade med halsont imorse, så vi har inte orkat så mycket idag. Riktigt varmt har det ju varit med över 30 grader med. Jobbig flyttdag alltså. Men imorgon tar vi nya tag!