Saknar

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Så långt bort men ändå så nära!
 Äntligen!

Två lediga dagar nu efter massa jobb, väl behövligt! Får se om det blir något vettigt gjort dessa dagar eller om jag bara slappar hemma ;) ...tvätt idag åtminstone så det är väl nåt vettigt i alla fall! 


Försöka hinna ett besök till EH med Anna innan hon åker :) de vill jag gärna! 

Lång arbetsdag

Igår var det party hos Anna, avskedsfest/lycka till fest.. Ja nåt sånt :) bara tjejer och vi blev inte många men vi hade jätte trevligt! Goda drinkar och massa skratt :) ...jag gick dock hem ganska tidigt för idag började jag 4:45 på morgonen. Dubbelpass idag med så slutade inte förrän 16:15. 

Lagom trött nu i kroppen men känner mig annars rätt pigg konstigt nog. Blir en lugn kväll hemma idag ändå, ladda om inför en ny dag med dubbelpass imorgon, dock med en längre paus mellan passen som tur är :) 


Nackdelen med stadsfesten - det blir så himla mycket skräp överallt för folk plockar ju aldrig upp efter sig. Burkar, flaskor och skräp överallt. Och så låg alla möbler i dammen i förmiddags, lyckades fiska upp de flesta med en kratta men de på bilden var för långt ut, som tur var tog några snälla småtjejer upp dem senare på eftermiddagen. 

Härlig ledig torsdag

Äntligen en ledig dag! Först sov morgon och sedan åkte jag, Anna och Bike till bergs slussar för att sola och bada. Var rätt behagligt i vattnet ändå :) Hade med oss lunch mackor, kakor och muffins. Jag bakade kolakakor igår och de blev så himla goda! 

Var så skönt att bara ligga i solen några timmar, prata strunt och inte göra någonting. Efter åkte vi hem och käkade glass och drack islatte på soliga balkongen :) bra ledig dag! 


Hund helg

Vi har varit hundvakt åt Bike i helgen. Det har varit så mysigt och roligt! Han är en så himla fin vovve. Han gav Nala en stor blöt puss över hela hennes lilla ansikte :D haha.. Sen har Nala delat med sig av sina små leksaker, en del så små att de försvinner helt i Bikes mun ^^ Nala har gjort stora framsteg och tycker de faktiskt har trivts tillsammans. 

En riktig hund helg, och den kunde inte ha blivit bättre! 


Tillbaka till vardagen

Fina blommorna jag fick som försenad födelsedags present :)
I tisdags åkte våra besökare hem - Joels bror och hans familj. Vi tyckte direkt att det blev tomt och tyst här hemma, vi hade 5 trevliga dagar tillsammans. Kolmården, bad, Leos lekland, lekplatser, shopping och myskvällar - mycket hann vi med :) Jag som jobbade också, men som tur var bara två utav dagarna och bara en som försvann helt pga jobb.
 
Vi åkte och hämtade mamma och Nala på tisdagen också, så nu är Nala hemma här igen :) Och sakta börjar vi fixa med lägenheten igen. Ska fortsätta inreda och fundera på hur vi vill ha det. Idag köpte vi en skänk, som ska stå i hallen.. Eller ja den står ju där nu, jag ska dock måla den vit istället för trä färgad som den är för tillfället. Det blir intressant! Sedan ska även stolarna vi köpt till köket och den gamla kökssoffan målas lite på.
 

 
 
 Kolmården igen

Varit några hektiska dagar, hjälpt mamma att flytta ut, förvarat saker hos oss några dagar, sen flyttat dem, jag har jobbat massor och så har vi fått besök nu också av Joels bror och hans familj. 

Så idag, min första lediga dag på hela veckan åkte vi till Kolmården. Lagom trött nu efter en hel dag där med två små busfrön! 

Nu blir det filmmys för oss vuxna innan sängdags.