Det går bra nu

 
Haft en himla härlig måndag! Äntligen fått sova ut - ledig dag och inga festande studenter som stört under natten. Varit hos psykologen för att utvärdera behandligen och insett att den faktiskt är avslutad nu, klarat mig utan psykolog de senaste tandläkarbesöken ju ;) Sedan har vi varit och skrivit kontrakt för vår nya lägenhet! Så himla glad, tror det kommer bli kanon! Åt sedan lunch med Joel och sen har jag pluggat körtkortsteori.
 
Håller tummarna för att allt annat löser sig med, att turen håller i sig ett tag till!
 
 



Roadtrip på praktiken

Har kört 13h dagpass både lördag och söndag. Varit segt att börja redan 6 på morgonen men kul också. Har även varit med på lite special uppdrag, staket rond mitt ute i ingenstans, så idag gick vi igenom en hästhage. Kul då väktaren jag gick med var rädd för hästar ;) en annan gick ju bara igenom, stanna och myste med hästarna också såklart! 

Det var helgens höjdpunkt, annars har passen varit lugna. Nu är jag faktiskt ledig imorgon, äntligen! Så ska passa på att ta igen lite sömn och så händer de lite roliga grejer också! Förhoppningsvis blir det bra väder så jag får njuta av det med.






Tredje veckan

Jösses vad fort det går! Är redan inne på min tredje vecka med praktiken.
Denna veckan så kör jag korta nattpass - börjar på eftermiddan och kör till 20.30. Väldigt lugna pass faktiskt.
Annat blir det till helgen, då blir det 12h dagpass.. Får se om det är mer som händer då också.
 
Tänkte skriva receptet på tårtbotten jag använde härom dan. Väldigt simpelt recept.
Jag använde ett recept som kallas "tre lika delar" och eftersom jag hade en form med 18cm i diameter så använde jag två ägg, då knäcker man äggen i ett glas och så har man två likadana till glas där man mäter upp lika mycket mjöl och socker i varsitt. Så att man har lika mycket i alla tre glasen - ägg, mjöl och socker. Ni får googla resten ;) Blir ju lite olika sen beroende på vilken diameter formen har. Det var väldigt enkelt i alla fall så det blir nog till att baka egna tårtbottnar framöver också :)
 
 



Joels födelsedag

Idag fyller min älskade sambo 26 år!
Den bästa jag vet, finast av dem alla.
Jag älskar dig så mycket!
Du gör mig hel
❤️
 
 (en av mina favvobilder på oss, ca 3 år gammal, lika lycklig då som nu!)
 
Hade lite planer för dagen eftersom jag är ledig, och Joel skulle ha varit de också..
Tyvärr blev han tvungen att jobba idag, men fick i alla fall det tidiga passet.
Hade tänkt åka iväg på lite födelsedags äventyr, men får skjuta upp de och hoppas vi kan göra det imorgon istället.
Hur som helst ska vi ändå äta tårta, för fira med att äta tårta är obligatoriskt på en födelsedag ;)
 
Jag ska faktiskt baka en tårta helt från grunden, så ska strax sätta igång med att baka tårtbottnar.
Ska bli spännande att se hur det blir, aldrig gjort tidigare. 
Blir det bra får ni säkert en bild och recept här sen ;)
 
På tal om något annat hade jag körlektion idag, kört ute på landsväg idag. Så nu har jag även kört i 100km/h.
Gick mycket bra! Körläraren var nöjd med, liten finslipningar bara.
Fokusera mer på teori ett tag nu, sen så bokade jag in halkan också.
Det kanske blir ett körtkort till slut!
 



Museum

I helgen har jag kört dagpass på museumet både lördag och söndag. Inte varit där innan så det har varit kul att få se hur det ser ut. Ganska lugna pass där jämnfört med de andra jag testat än så länge. 

Det har verkligen inte känts som helg heller nu för min del ^^ men nu har jag ju i alla fall haft kvällarna/nätterna ledigt ;) Ska mysa med filmkväll hemma ikväll och imorgon ska jag njuta av en helt ledig dag, den kunde inte kommit mer passande förresten! :D






Många bollar i luften

Nattpassen i veckan gick bra. Nu över helgen är jag på länsmuseumet, kul att få se hur de ser ut där då jag aldrig varit där innan. Annars är det lite segt pass, händer inte så mycket där. 

Hade körlektion i fredags och det gick väldigt bra, nästa gång blir på måndag och så ska vi ut på landsväg och köra! :) Ska bli spännande.

Inte kört på ett tag faktiskt förrens i fredags, sen så körde jag ikväll när vi åkte och handlade. Känns som jag har blivit så himla mycket bättre, men självklart behövs de övas mer fortfarande ;) Lyckades med min första klockrena parkering här hemma dock! Första gången jag inte behövt backa för att rätta till, i alla fall på våran parkeringsplats här hemma.







Tröttis


Tredje nattpasset på 12h är slut. Inatt får jag sova! ;) Varit sjukt trött och seg hela dagen, men har haft väldigt kul på nattpassen. 

Vi har i alla fall varit iväg och handlat lite annars har vi bara varit hemma idag. Blir myskväll nu och försöka vara vaken så länge man orkar, måste ju vända tillbaka på dygnet.







Ledig helg

Helt färdig, speciellt i fötterna efter att ha gått konstant i 3 dar i rad. Lärt mig mycket och haft kul, men nu blir det en lugn helg hemma för att ladda upp inför nästa vecka. 

Var på stan en kort sväng med Anna och åt glass, Bosses öppnade ju för säsongen i veckan så vi var tvungna att käka glass ;) 

Nu ligger jag hemma med mensvärk som jag hoppas går över snart. Bara tråkigt och jobbigt ju! 

Ska försöka vända på dygnet under helgen med, nästa vecka kör jag nämligen nattpass, ska bli spännande! 






Blåsor

Aj aj, ovana fötter som har fått gå väldigt mycket i två dagar nu. Resulterar i vattenblåsor på lilltårna av alla ställen :P Men är inte ovan vid att mina fötter gör ont, tyvärr får jag ofta förhårdnader när jag rör på mig mycket, borde bli lite bättre på att fila och smörja just fötterna ;) 

Ätit sen middag och hunnit slappa någon timmehär hemma, så nu ska jag spräcka blåsorna innan säng dags. Imorgon väntar veckans sista pass, 12h igen på Ikano :) jag trivs! Dessutom finns söta hundar på kontoret!







Första dagen

Idag började min praktik. Kickade igång med ett 12h pass på Ikano-huset. Har gått lite över 23 000 steg totalt idag, vilket känns i fötterna nu kan jag säga. 

Dagen gick ändå fortare än jag trodde, och det har varit lärorikt och kul. Nu ska jag duscha och sedan sova, imorgon blir det ett till 12h pass! 







Snart dags

 
Då var påskledigheten över, hade en trevlig påsk med traditionell påskmiddag hemma och så bytte vi påskägg också såklart ;) Vi var även iväg på en påskfest, som blev trevligare än vi hade trott.

Sedan har vi haft några lugna dagar hemma efter det och idag blev det åter till jobbet för Joel.
Imorgon börjar jag min praktik, 3 dagar i Ikano-huset blir det denna vecka.
Nästan som att vi jobbar tillsammans, jag och min man ;)
Det ska bli riktigt kul!
 



Skärtorsdag

Började dagen hos körskolan med riskettan. 

Sen blev det lunch och ett sväng på stan innan tandläkaren. Fortsatt behandlingen av rotfyllningen, rensat kanalerna idag. Gick bra, gjorde dock misstaget att komma dit för tidigt.. Väntrum och jag går inte ihop, har aldrig gjort när det gäller tandläkarbesök. Men jag fixade det ändå, tack vare bästa tandläkaren! Var ju första gången utan psykologen idag. 

Efter tandläkaren gick jag hem till Anna, vi gick en promenad med Bike och sedan var vi bara hemma och snacka massa skit och annat skoj ;) Blivit påmind igen om hur jäkla lika hon och en bästis från Jönköping är, både utseende och personlighet ^^ så kul!







Onsdag 1:a april 2015

 
 
Kickstarta dagen med en grön smoothie :)