Flyttdags

Igår började vi köra grejer till lägenheten, hann med ganska mycket faktiskt. Var helt slut på kvällen och svettig så när vi kom hem blev de te och en dusch innan sängen.

Idag känner jag mig sjukt trött, håller på att packa ihop lite här hemma, Joel jobbar men ikväll ska vi fortsätta köra lite mer saker. Imorgon blir de stressigt, ska hinna köra alla möbler och större grejer på 4 timmar. Både våra grejer och Joels kompis grejer, de blir tufft. Tur vi får hjälp!

Ska väl fortsätta plocka här hemma så de bara är att fylla bilen ikväll :P




30 dagar 30 bilder - Dag 30

Bild 30: Dina favoritdjur.

Jag är en riktig djur människa och gillar de flesta djuren, men mitt absoluta favorit djur är hund, självklart är Nala min favorit. Sedan gillar jag ju hästar också, men även katter och kaniner osv..

 

 


 
 
 




Glossybox - Juli

Veckan när glossybox kommer är oftast alltid veckan då de händer som mest grejer, i alla fall här hemma. Vet inte om de är slumpen av bra tajming eller att vi helt enkelt oftast har saker planerat i slutet/början av månaden. På torsdag är ju flyttdagen men vi ska börja köra grejer redan idag, lite fördelar när man känner den som bor i lägenheten vi ska flytta till ;) Vill ha en så smidig flytt som möjligt och att de ska gå fort, för Joel ska jobba på eftermiddagen den dag vi flyttar.. Så vi kommer köra grejer idag och säkert någon mer dag, sedan på onsdag flyttar vi de mesta och torsdag så flyttas de sista så som säng och möbler. Men nu var ju detta ett inlägg om månadens box!
 
Kul med ännu en special designad box, borde dom nästan ha varje månad tycker jag! :) Ser mest fram emot att få testa produkten från Goldwell, märker att mitt hår blivit slitet under sommaren - allt solande och badande sliter ju rejält på håret. Borde skaffat solskydd till håret (de finns ju massor att välja på) så ska bli spännande att testa denna kur då den har UV-filter också ;) Gillar att man får ännu en duschkräm från Anatomicals, älskade den förra som luktade cola. 
 
 
Innehållet:

Goldwell - Dualsenses color extra rich 60sec treatment
 
Kevin.Murphy - Fresh hair
 
Beautybird - Fly high active foot gel

Nails inc - Brook street nail polish
 
Anatomicals - You need a blooming shower gel
 
 



30 dagar 30 bilder - Dag 29

Bild 29: Den nyaste bilden på dig själv.

 




30 dagar 30 bilder - Dag 28

Bild 28: En bild från ett intresse.

 Tycker om att stå både bakom och framför kameran ;P




30 dagar 30 bilder - Dag 27

Bild 27: En bild som du alltid skrattar åt.

 
Visste inte vad jag skulle lägga upp, tar jag någon egen bild så är de mest från interna skämt som inte hade blivit så roligar här på bloggen. Så istället får ni en bild på en glass, alla gillar väl glass ;)

Hoppas ni har en härlig lördag! Själv har jag träffat systerdottern som är på Närcon som hålls här i Linköping och snart blir jag upplockad av sambon och hans polare, ska fixa lite grejer in för flytten.
De börjar närma sig flyttdags!




30 dagar 30 bilder - Dag 26

Bild 26: Någon/några som du alltid har roligt med.

(om någon nu skulle känna sig glömd så har jag såklart kul med alla jag umgås med,
annars hade jag inte umgåtts med er ;) )

 Mina brudar som är kvar i Jönköping!


 De här tokiga gänget ;)
 
 Grabbarna!
 
 Och frugan såklart!




30 dagar 30 bilder - Dag 25

Bild 25: Bild 10 från ditt 17e album.

 Nala och hennes bröder när de var små bebisar 




30 dagar 30 bilder - Dag 24

Bild 24: En bild som gör dig glad.

Såhär, eller på liknande sätt sover vi ofta på 




30 dagar 30 bilder - Dag 23

Bild 23: En bild från i somras.

 Vi njöt rejält igår ute på gräsmattan i solen :)




30 dagar 30 bilder - Dag 22

Bild 22: En bild på en tid du saknar.

Saknar ju såklart Jönköping och jag saknar mina bästa vänner, tyvärr umgås vi knappt längre och hörs inte av särskilt ofta längre heller. Men vi kommer alltid älska och bry oss om varandra vad som än händer, alltid ställa upp för varann, blir ju så när man känt varandra så länge och är bra vänner. Saknar att gå ut på krogen eller festa varje helg, som vi gjorde mest ^^ Vi tre hade alltid kul tillsammans.
Bilden är från första utgången när vi hade fyllt 18.




Skön helg

Vi har haft en helt underbar helg! Joel är ledig lördag-tisdag, så vi har lite lång helg. Äntligen kan vi hitta på lite saker och hinna umgås, tänker jag ;) Så i helgen nu har vi solat och badat, igår blev de bara några timmar men idag blev de en hel dag, en kompis till Joel hängde med idag också.
 
De är skönt att bara ligga i solen och slappa, ta något dopp då och då för att svalka av sig, sedan är de kul att kolla på folk också ;) Någon glass har självklart ätits också. Jag har varit väldigt uttråkad ett tag nu och vill hitta på saker, men inte så lätt när Joel är trött från jobbet. Dessutom har vi inte så mycket pengar till sånt nu heller när flytten kryper närmre, bara två veckor kvar nu tills vi flyttar. Har lite saker vi vill hinna med att göra ändå medans vi fortfarande bor här och har närmre till vissa ställen, sen kan man ju alltid besöka de ställena senare också. Sedan har jag en del planerat som vi ska göra om några månader och så också. I veckan ska jag hinna med träning också, har 4 gånger kvar till gymmet som jag ska hinna med innan flytten.
 

 
 



30 dagar 30 bilder - Dag 21

Bild 21: Någon du älskar.

Min fina storebror 
 



30 dagar 30 bilder - Dag 20

Bild 20: En partybild att minnas.

Har så mycket party bilder från alla år men de flesta vill jag inte lägga ut till allmän beskådan ^^

 Vi tjejer i midsomras 



30 dagar 30 bilder - Dag 19

Bild 19: En bild som du är nöjd med.

 Så jäkla lyckad bild ^^ togs när vi var i Kiruna senast




Nala är alltid med mig

Var med i en tävling för några veckor sedan där man kunde vinna att designa ett eget mobil skal, tävlingen gick ut på att man skulle skriva vad man hade velat ha på sitt skal och varför. 
 
Självklart vill jag ha min lilla hund på mitt skal, så hon kan vara med mig hela tiden. 
Hade motiveringen att kärleken till en hund är obeskrivlig. Är väldigt nöjd, hade svårt att välja bild först för jag har ju tusentals på Nala men sen fick de bli denna.

 Min lilla bebis 




30 dagar 30 bilder - Dag 18

Bild 18: En bild på din fritid.

 Detta var ju min fritid 2 dagar/veckan fram tills nyss.

 Alltid kul att umgås med vänner på fritiden!




30 dagar 30 bilder - Dag 17

Bild 17: En ovanlig bild.

 Inte alla som har en sån här bild på sin hund ;) 

Nala var väldigt trött efter att vi badat och solat i en timme för några dagar sen , så när vi gick hem var hon väldigt seg så hon fick skjuts i min väska - smidigt att ha liten hund alltså!! ;)




30 dagar 30 bilder - Dag 16

Bild 16: En bild på dig själv.
 
 Bjuder på en liten dubbelhaka också ;)

Bilden togs igår (måndags) precis innan vi gick till stan för att dricka och umgås lite med några vänner.




30 dagar 30 bilder - Dag 15

Bild 15: En bild från barndomen.

 



30 dagar 30 bilder - Dag 14

Bild 14: En bild som påminner dig om gamla tider.

 Jag och söta Trasan 



Hejdå Prinsen

Jaha, då blir de två (egentligen tre) inlägg idag.
Har precis kommit hem från stallet och hunnit duscha, jösses vilken värme det är idag alltså! 
 
Idag var ju som sagt min sista dag med Prinsen, kommer sakna honom insåg jag när vi stod i hagen och myste. Han såg faktiskt glad ut över att se mig idag och blev nöjd när jag tog in honom och räddade honom från alla flugorna ett tag. Stackarn, var as mycket flugor idag. 
 
Min fina Prinsen, jag kommer sakna dig. Vi går skilda vägar nu men kanske ses vi någon dag igen.
Tack för alla stunder vi haft tillsammans!
 
 



Lördag 13:e juli 2013

Igår så var Joel ledig, vi hade egentligen planerat att börja flytta en del lådor till lägenheten i Ryd och sedan skulle Joel hjälpt sin polare där lite men dagen blev inte riktigt som vi tänkt. Bilen ville fortfarande inte starta (tredje dagen i rad) så de blev ingen flyttning av lådor, ingen storhandling och inte heller att Joel hjälpte sin polare..
 
Istället gick vi till Johannelunds badet och låg där någon timme, solade och jag tog första doppet för i år. Vi hade Nala med oss, så tyvärr kunde vi inte bada tillsammans, men de var väldigt bra träning för Nala även om hon skällde lite grann ;) Vi har tänkt gå tillbaka dit, fast utan Nala då nästa gång, förmodligen i början av veckan när Joel är ledig. Resten av dagen var vi bara hemma och tog de lugnt, tvättade och städade lite.
 
 
Idag är min sista dag då jag har Prinsen, har bestämt mig för att inte vara kvar och rida honom, av flera olika anledningar. Hade velat att Joel kunde köra mig dit och tillbaka men tyvärr jobbar han ju till halv fem och så funkar ju inte bilen.. Så blir att ta bussen, får se om jag rider. Vill de men samtidigt orkar jag inte, lite sorgligt är de att de är sista gången men samtidigt skönt då jag funderat på detta ett tag nu. 



30 dagar 30 bilder - Dag 13

Bild 13: En bild som ger minnen.

Kan omöjligt bara välja en bild,
har så otroligt många jag hade velat lägga upp men de får räcka med dessa ;)
 
Sommaren i nyköping -11



älskar denna 
 
slapp dag i gymnasiet 
 
bästa trion 
 
första natten jag sov hos Joel 
 

när vi hämtade hem Nala 
 



30 dagar 30 bilder - Dag 12

Bild 12: Bilder från din vardag.
 
Är ju bara hemma på dagarna och umgås med Nala, sedan när sambon kommer hem så äter vi middag kollar lite tv/film/serie, eller sitter vid datorn sedan går vi en sista promenad med Nala innan vi går och lägger oss. Är de fint väder på dagarna så försöker jag och Nala vara ute så mycket som möjligt.
 

Sola med Nala på balkongen
 
Bada Nala
 
 Mysa inomhus när de är dåligt väder



30 dagar 30 bilder - Dag 11

Bild 11: En person du kan berätta allt för.
 

Min underbara sambo, som jag litar på mer än jag litar på mig själv ;) 



30 dagar 30 bilder - Dag 10

Bild 10: En bild på din favoritplats.

 
Fick bli sängen, jag älskar att sova och våran säng är helt otroligt skön speciellt när vi har de "finare" vita sängkläderna! (inte de som är på bilden då)



Kiruna, sommar

Ja nu är vi ju hemma igen efter våran Kiruna vistelse. Tiden gick så otroligt fort när vi var där, vi kom dit på torsdagen och åkte på söndagen men de kändes som vi precis hade kommit dit när vi skulle åka. Hade mer än gärna stannat längre men samtidigt är de skönt att vara hemma också. Tog massor med bilder, var ju första gången jag var i Kiruna när de är sommar. Har bara varit där när de varit vinter och snö annars så de var kul att se att det faktiskt är grönt på sommaren där också ;) Nu dröjer de nog tills jul innan vi åker upp till Kiruna igen, tur att de är lika vackert där på vintern och då slipper man ju alla myggen också! Var så sjukt mycket mygg där uppe och de bet en även om man hade myggmedel och massa kläder.
 
Vi gör alltid olika saker när vi väl är i Kiruna och denna gången var inget undantag, fast på torsdagen gjorde vi inget särskilt. När vi landat med planet var vi helt slut, hade ju inte sovit mer än någon enstaka timme på planet (om man ens kan räkna de som sömn) Joels föräldrar hämtade oss och sedan åkte vi till lite butiker för att handla mat, hämtade hundarna i deras lägenhet och sedan åkte vi till deras stuga. Vi åt även mat i stan innan vi åkte till stugan men när vi väl kom till stugan så gick jag och Joel och la oss och sov i 4-5 timmar, de var så otroligt skönt! 
 
Vi hjälpte till med stug flytten, de flyttar en stuga för att göra om den till gäststuga. Sedan åkte vi in till stan en dag, vi åkte till Loussabacken, (skidbacken och utkiksplats över hela stan) Vi åkte även till Nikkaluokta, de är därifrån man tar sig till Kebnekaise på olika sätt. Finns som en utkiksplats där också som man kan se Kebne ifrån om de är fint väder, och fint väder hade vi alla dagar men tyvärr var de lite för molnigt för att se. Har varit där innan så var kul att se hur de såg ut på sommaren också. Vi bastade även en kväll och sista dagen hann vi med en liten båttur också. Några familjemiddagar med även Joels bror och hans familj, fick även presenter av dom. Vi har ätit mycket god mat, fika och gott på kvällarna så nu vill man inte ens tänka på mat ;) Joels farmor och farfar har en stuga precis intill så vi var hos dom några gånger också, sedan kom hans mormor förbi en dag också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



30 dagar 30 bilder - Dag 9

Bild 9: 5e bilden i ditt 7e album.
 
 
Väldigt gammal bild från sommaren 2010....




30 dagar 30 bilder - Dag 8

Bild 8: En bild från en resa.
 
Från projektresan i 3:an på gymnasiet, vi besökte en hel del ställen i olika länder.
Vi gjorde ett stopp vid koncentrationslägret Bergen-Belsen.
 
Vilken känsla man fick av att gå där, de var mäktigt och läskigt på samma gång. De var väldigt speciellt att stå där framför Anne Franks gravsten. De är ju inte begravda där utan gravstenarna är bara symboliska men de var ändå speciellt att stå där och se allt, inse att allt de där man läst om faktiskt har hänt.
 



30 dagar 30 bilder - Dag 7

Bild 7: En bild som du aldrig lagt upp.


Mina trötta älsklingar 
Denna bilden togs i november 2012, efter att vi gått runt Stångån och kollat vinterljusen.

Jag fotograferar sjukt mycket, jag älskar de, så jag har nog en hel drös med bilder som jag aldrig lagt ut någonstans. Kommer ihåg en av första gångerna Joel var hemma hos mig när jag bodde i Sandhem, han satt och kollade igenom mina bilder på datorn (de är en hel del) och han tyckte de aldrig tog slut. Tror att han än idag inte har sett alla bilder jag har ^^



30 dagar 30 bilder - Dag 6

Bild 6: En bild på något i hemmet.
 
 
En födelsedagspresent jag fick av en granne för väldigt länge sen, den är köpt i Venedig och jag tycker den är så otroligt fin. Hänger på en vägg i vårat sovrum, en lampa står under och lyser upp på den fint på kvällarna.



30 dagar 30 bilder - Dag 5

Bild 5: En gammal bild på dig själv.
 
 

Bilden är från morgonen då jag gick ut 9:an, jag (och Camilla) är påväg till bussen som ska ta oss till skolan. Så denna bild är ca 5 år gammal, då var jag ju blond som ni ser ^^



30 dagar 30 bilder - Dag 4

Bild 4: En bild på något som gör dig glad.
 
 
Bild från förra midsommar - sommar, sambon och Nala är de som gör mig allra gladast. 
Sen finns de ju flera andra saker man blir glad av också!



Oväntat

Planerna för dagen har ändrats en hel del, skulle ju till stallet men ägaren tog idag istället. Hade tänkt träna med Jenny men hon orkade inte riktigt då hon sovit dåligt och skjutsade hennes syster och systerdotter tidigt imorse, så istället ville de komma hem till oss en stund på kvällen och umgås lite eftersom vi åker iväg till Kiruna några dagar nu. Men Joel slutar sent idag och sedan ska vi äta middag, packa och fixa, ska även vara vaken till 3 inatt då vi ska ta oss till resecentrum och ta bussen till Arlanda vid 3.30... Och Joel sa att han kommer vara alldeles för trött för att orka vara social och umgås när han kommer hem, vilket kanske var tur nu för de har tydligen varit fullt med folk på hans jobb idag.
 
Hur som helst så gick jag hem till Jenny och Rickard en stund nu på kvällen i alla fall, satt mest och pratade och drack chai latte och så precis innan jag gick så gav de mig födelsedagspresenter! (jag fyllde ju 21 år i lördags när vi var på Bråvalla) Inte bara ett paket heller, utan tre! Ni är ju alldeles för gulliga, tack igen!! De var verkligen oväntat, jag blev jätte glad. Har precis öppnat dom och blev jätte glad för innehållet också, gillar speciellt presenter när de är lite små plock och sådär, så de var perfekt ;) Tänkte först vänta med att öppna tills Joel kom hem men kunde inte hålla mig, blev alldeles för nyfiken!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 



30 dagar 30 bilder - Dag 3

Bild 3: Ditt favoritplagg/accessoar.



Just nu är min favorit accessoar min nya väska!



30 dagar 30 bilder - Dag 2

Bild 2: En nytagen bild på dig själv.
 
 
Jag är nog ganska egenkär, har massa bilder på mig själv och nästan alltid när jag har fixat mig så tar jag några bilder på mig själv.. Har alltid fått höra att jag är fotogenisk också, vad tycker ni?;)
 



30 dagar 30 bilder - Dag 1

Min uppdatering går ju väldigt upp och ner, har mycket och göra med vad man gör på dagarna. Ibland är man ju bara hemma och gör inget särskilt och då blir de inte så intressanta inlägg skrivna till bloggen. Men nu har jag tänkt testa de här "30 dagar 30 bilder." Jag har hittat en sådan lista jag tyckte var ganska bra för någon månad sedan nu men sen har jag glömt bort den vid varje ny månad.. de är ju då man vill börja, men nu så ska de bli av! Det är ju många som har gjort sånt här och de är faktiskt ganska så kul :) så nu kör vi! Kommer alltså bli minst ett inlägg varje dag i min blogg i en månad framåt nu, hoppas ni tycker de ska bli kul och att ni kikar in varje dag!
 
 
Bild 1: Dig tillsammans med en vän som du umgås mycket med.
 
Min fina Jenny 
 




Bråvalla festivalen

Igår kom vi hem igen från Bråvalla festivalen, var ganska slut så vi vilade ett tag och duschade sedan åkte vi till Ikano för att storhandla men först åt vi lunch på Ikea, köttbullar, potatis, lingonsylt och sås var så jäkla gott efter all snabbmat och så blev de ett presentköp till svärmor också. Till middag åt vi kycklingsallad med tsatziki, och de var ännu godare! Har nästan lust att leva på bara sallad i en vecka nu efter all snabbmat som man har ätit. Idag var tvättstugan ledig, så himla skönt att tvätta bort all smuts. Just nu rullar Joels skor runt i tvättmaskinen, hoppas de håller för de är en ren chansning! De var så väldigt leriga...
 
Vi har haft väldigt kul och sett en hel del artister ;) var min första festival jag varit på så den blev väldigt lyckad, sen fanns de ju en hel del som man tycker borde varit bättre, t.ex. parkering, fler matställen, toaletter, kontantuttag, vattenposter och bättre infomerade volentärer m.m.. 
 
De som jag mest såg fram emot att se var ju Paramore och Rammstein, av alla artister som uppträdde så kan man säga att Rammstein var bäst utan tvekan. Vilken jäkla show dom gjorde!! Man har ju hört en del innan och sett på youtube men innan man sett de själv så är de helt omöjligt att förklara hur otroligt de var! Rammstein var ju sent på kvällen och man hade ont i ryggen, benen och var helt färdig efter att ha sprungit runt hela dagen men ändå stod man där hela showen som var 1,5 timme lång, så otroligt var de. I slutet drar de fram en stor penis som sångaren sitter på och sprutar ner publiken med skum, vi fick en del på oss för vi stod trots allt rätt nära scenen. ^^
 
Paramore blev jag lite besviken på, kändes som de inte gav allt de hade förutom på sista låten. Och Hayley sjöng inte hela låtar ibland heller, utan tog små uppehåll.. Så lite besviken är jag men nu har jag sett dom och de var fortfarande något helt fantastiskt som jag kommer leva på länge :)
 
Sedan var de ju massa andra artister man såg också och en hel del annan underhållning. Vi såg en eldshow och sedan åkte vi två attraktioner på tivolit också, en som brukar kallas virvelvinden och parisehjulet! Den första åkte jag och Joel för att slippa ös regnet andra gången de kom, första gången ös regnet kom så blev vi genom blöta och fick skynda oss till tältet för att ligga där i underkläder i sovsäckarna för att få värmen tillbaka och bli torra. Jäkla tur att vårat tält var regntåligt för på lördagen kom ett riktigt oväder med ös regn, åska och blixtar, de var väldigt mysigt att ligga i tältet då :)
 
Vi hade en grym helg med de bästa sällskapet helt enkelt! Så himla glad över att vi lärt känna så underbara människor att umgås med här i Linköping och att vi beslöt oss för att åka till Bråvalla tillsammans. 
 
Tyvärr är inte digital kameran den nyaste, den har några år på nacken och har blivit väldigt dåligt nu och har en del konstiga beteenden för sig (säger att batteriet är slut ena sekunden och fullt nästa) men har inte haft pengar att köpa en ny och systemkamera var ju förbjudet att ta med.. Så här kommer en blandning av de godkända bilderna från kameran och en del från mobilen (som för övrigt är bättre än bilderna från kameran) de bästa bilderna finns ändå kvar i huvudet ;)