Glossybox - Oktober

Idag kom min andra Glossybox!
 
Tyvärr var postgubben idag inte lika lat som den förra, som ringde på dörren istället för att lämna in den på närmsta post kontor, eftersom boxen är för stor för vårat brevinkast.. Utan idag fick jag ett sms om att jag skulle hämta ut boxen på Ica.. Typiskt när älsklingen lånade min cykel idag, är så segt att gå till Ica tycker jag, mycket bättre när man kan cykla. Men jag hade lite tur, då mamma skulle bort dit så hon hämtade ut boxen åt mig! :D
 
Som vanligt luktar den helt fantiskt när man öppnar boxen!
 
 
Denna boxen var inspirerad av Geisha stilen. Alltid tyckt att geishor är så fina. 
Det fanns mycket intressesanta saker i boxen, och något jag var mindre intresserad av men ändå kommer testa.
 
 
Boxens innehåll:

Aussie - 3 minute miracle reconstructor (inpackning)
 
Dermalogica - Clean start - 3 step day and night kit (ansiktsrengörings grejs)
 
Nails inc. (nagellack)
 
Brilliant smile - whiteningEVO mouthrinse (munskölj)
 
Beautybird - Luxurious exfoliating soap bar (tvål)
 
 
Man fick även en chokladkaka, självklart en Geisha dark.
 
+ lite rabatt kuponger ifall man vill köpa några av produkterna sen.
 

 
 
 
De jag är mindre intresserad av är just produkterna från Dermalogica. Jag köpte alldeles nyss en ny ansiktsrengöring från L'oreal. Har inte använt den innan så vill gärna se om den är bra. Jag använde en annan innan som jag brukade köpa från Apoteket, men den började göra min hy så otroligt torr, just runt munnen också och de är ju inte så bra för mina utslag... Därför jag bytte till L'oreal.
 
Jag tänker ändå testa de från Dermalogica som jag fick i boxen. Förra gången fick jag ju också en ansiktesrengöring, och den var riktigt bra. Jag funderade på att byta till den men så tyckte jag den var lite jobbig att använda. De jag fick från Dermalogica nu är ju ändå 3 st från samma serie, en rengöring, en tone (för att matta ner och hålla breakouts borta) sen en lotion. De är alltid kul att testa nytt, men jag är ganska försiktig men just rengörings grejer för ansiktet pga mina utslag, jag vill ju ha bort dom! Vill inte ha något som irriterar och gör dom värre.



Skyfall

Mamma är här och hälsar på igen, mest för att hon ska vara hundvakt åt Nala helgen som varit och den kommande helgen. Och för att vi skulle se ens viss film på bio med henne.

Igår efter jobbet så mötte jag Joel och mamma utanför filmstaden, vi skulle på bio och se senaste Bond filmen - Skyfall!

Den var riktigt bra. Jag har aldrig varit så förtjust i Bond filmerna men nu när man börjar bli äldre så kanske man börjar bli mer intresserad av dom. Det var kul att gå på bio igår, så där på en vanlig tråkig tisdag annars.

Klockan var 00:07 när vi lämnade bion ;) hehe..

Går ju inga bussar så sent på vardagar så det blev till att ringa en taxi, vi funderade på att gå först men det var så kyligt ute..




Bakis söndag

Har sån otrolig träningsvärk idag plus att jag är bakis, så det har inte varit en särskilt rolig söndag.

Men de är värt de för jäklar va roligt vi hade igår! Älsklingen drack lite för mycket, så vi tog taxi hem när de andra drog vidare.. Var i sängen redan vid 1.. Men kul var de!!

Vaknade och hela kroppen värker, och hade ett jätte sug efter cola!

Jag och älsklingen orkade verkligen inte göra någonting. Borde stor handlat men vi har inte orkat, diskuterade vem som skulle gå till Ica men slutade med att båda gick..

Låg i sängen till 12 ungefär sedan efter någon timme började vi bli riktigt hungriga, kollade onlinepizza men kände att deras utkörnings avgifter är så jäkla dyra så vi gick, efter mycket om och men till pizzerian som ligger några få minuter ifrån oss.

Åt varsin hamburger tallrik och drack efterlängtad cola! Sedan gick vi till Ica och handla potatis och lite bak grejer..

Har precis orkat laga middag - pannpiff med kokt potatis och brunsås. Och jag har även bakat - toblerone muffins!

Tog precis ut muffinsarna ur ugnen, ska snart testa hur goda de är ;) de doftar otroligt gott i våran lägenhet nu!




Ridlektion

Kom hem för ett litet tag sen, har varit och provridit. Visste inte alls vart jag skulle så cyklade bort några minuter tidigare.. Letade rätt på vart själva uppropet skulle vara någonstans, blev uppropad och fick välja häst. Läraren frågade om jag ville ha en lugn eller pigg häst, gillar ju mest lugna så fick en häst som hette Picasso.

Sedan gick vi till hästarna.. Jag gick först och kollade hur denna Picasso såg ut och vart han stod, sen hämta jag hans ryktpåse och började borsta. Var så sjukt länge sen jag satte på sadel och grejer, men de gick bra. Fick även lite hjälp av de snälla tjejerna som skulle rida med mig.

När alla var färdiga så gick vi till ridhuset med våra hästar. Tyckte Picasso kändes stor så fick använda pallen för att komma upp. Kollade på hemsidan nyss och han är ändå ca 170 cm. ^^

Vi började skritta runt och de kändes väldigt bra, men ovanligt att rida med sadel, haha. Vi skiftade mycket mellan skritt och trav sen började vi rida serpentinvägar, först i skritt och sen la vi till halt och trav på vissa ställen. I slutet galopperade vi ett varv sen trav och så galopp ett varv igen, osv några gånger.

Det var så kul! Jag hade totalt glömt bort känslan av att flyga fram på en galopperande häst! :D känner att det var rätt nivå på lektionen också, kan ju inte så mycket egentligen så ska bli kul att lära sig. Men just den här gruppen har ju snart gått hela sin termin så jag ska börja till våren.

De var även kul att höra läraren säga när man gör något bra, man blir så glad! Och fick höra ganska många "Hälen, Catharina!" Haha, är inte så bra att komma ihåg att hälen ska vara neråt! Tappar greppet ibland i trav och galopp också, men det är ju något att öva på sen.

Nu har jag duschat och ska äta något, hade behövt handla lite små grejer men orkar inte idag. Det är riktigt bra träning att rida, man använder många muskler, blir varm och helt slut när man kämpar mycket i en hel timme!

Ska försöka hinna dammsuga nu innan mamma kommer. Ikväll ska jag och älskling iväg och festa. Flera av hans gamla polare från Kiruna kommer så ska bli roligt, kanske få träffa några jag inte träffat innan.

Här är en bild på fina Picasso som var väldigt törstig efter ridlektionen.




Fredag 26 oktober 2012

Varit en fartfylld fredag!


Vaknade, åt frukost och gick ut med Nala som vanligt.
Sen åkte till Ikano för att äta lunch med älsklingen som jobba. När jag kom till hans jobb så hade han några långdragna kunder så fick gå runt i lite butiker. Självklart hittade jag något som jag köpte under tiden ;) Hittade Isadora nagellack på H&M som var på rea, 30kr/st. Blev ett väldigt mörkt vinrött (ser nästan svart ut) och ett ljust vit/silvrigt.. Båda två kommer från förra vinterns kollektion.

 

 
Köpte även en nya deo då min gamla var slut. Gick bara runt och tittade och plötsligt såg jag alla deos och insåg att jag behövde en.. Det är bra att driva runt i butiker och bara kolla ibland ;)
 
Sedan åt vi lunch på Mcdonalds och efter de gick vi till Hööks, som var anledningen till att jag åkte till Ikano egentligen. Lucnhen var bara en bonus, en stor bonus! ;) Köpte ett bar ridskor från Hööks, har inte lyckats lästa ut mina fina ridstövlar än och vet inte riktigt om jag ska sälja dom istället. Får fundera lite på de, har trots allt fått på mig dom men kan fortfarande inte gå normalt i dom för de gör lite ont, så hade behövt lästa ut dom lite. Läder stövlar är ju alltid lite stela i början också.. Ska ju provrida redan imorgon så älsklingen tyckte vi skulle köpa en säkerhetsväst också, hade tänkt köpa en begagnad men han är alldeles för rädd om mig för att låta mig rida utan en imorgon, så söt min man är <3 Så det blev ett par ridskor och en säkerhetsväst på Hööks alltså. Var en riktigt fin butik och personalen var trevlig så kommer nog bli där jag köper de flesta ridgrejerna.
 
Efter besöket hos Hööks så var älsklingen tvungen att gå tillbaka till jobbet. Jag åkte hem till Nala, gick ut med henne och testade mitt nya nagellack (de mörka) sedan var jag tvungen att ta bussen till resecentrum, skulle träffa Emma. Vi gick in till stan och tog en fika på Wayne's coffee.. Promenerade sen tillbaka till resecentrum, tog bussen hem till Nala! <3
 
Resten av kvällen har jag inte gjort något speciellt, lagat mat, ätit och kollat serier. Ganska trött också..
Kanske blir att gå och lägga sig tidigt... Hoppas ni haft en fin fredag!



Torsdag 25 oktober 2012

Har lekt lite med min systemkamera och fixat med bilderna i photoshop.
 
De är roligt att sitta och pyssla lite. Tänkte visa er lite hur våra fönster ser ut här hemma, man kan ta riktigt mysa bilder när man fotograferar fönster. Det är ju mammas grejer i fönsterna så kan inte ta åt mig äran av själva inredning, förutom fönstret i sovrummet. Men på den bilden syns bara lampan och våra fina gardiner. Inte så kul att ta kort på ett fönster där de bara står massa ljus, om inte ljusen är tända ;)

Vårat sovrums fönster

Köks fönstret
 
Vardagsrums fönstret
 
 
Jag tycker verkligen min mamma är duktigt på inredning, hon har ett bra öga för de. De ser så mysigt och riktigt hemtrevligt ut! Jag tror de har mycket med blommorna att göra.
 
Jag tycker speciellt om en grej vi har på väggen i vårat sovrum, jag fick den av en kompis som en födelsedags present för ett antal år sen. Hon hade köpt den i Venedig, den är väldigt fin och har sedan dess alltid hängt på en vägg i mitt sovrum. Här fick den en heders plats då den hänger över en lampa, så när lampan är tänd så lyser den upp på den lite grann, väldigt fint tycker jag!
 



Systemkamera

Hejsan hoppsan!
 

Kom upp ganska tidigt idag för att vara jag, åt frukost och gick ut med Nala. Sedan gick jag en längre promenad bort till Johannelund för att hämta min systemkamera jag har köpt. Var tvungen att växla pengar först så blev ett besök på Ica och köpa lite nödvändigheter som ändå var slut hemma.
 
Ivrig som man är så testade jag kameran lite på vägen hem. Jag tar ju alltid massa bilder, främst med min iphone och innan jag hade iphone med mina andra telefoner jag haft, så har ju tusentals bilder på datorn, gillar att fotografera helt enkelt, så när Joel tyckte jag skulle skaffa en hobby så tänkte jag varför inte fota lite mer ^^
 
Så en systemkamera blev de, ska tydligen vara en bra kamera för nybörjare. Har ju aldrig haft just en systemkamera tidigare, så blir att börja med denna och lära sig allt så kan man köpa en dyrare och bättre senare.
 
Kommer säkert gå ut till helgen och öva lite med denna, testade att ta lite bilder på Nala nu när jag kom hem, har hittat alla olika användningar men att ha flera bilder på en sovande hund kanske inte är så kul ;)
 
 
Idag är de torsdag, innebär även att de är min sista jobbadag för veckan. Så otroligt skönt!
Känner inte alls för att jobba idag men får tänka på pengarna jag tjänar! Joel lånade min cykel idag så blir bussen fram och tillbaka till jobbet idag, lite skönt ändå, är kallt ute idag, men kommer sakna att cykla ändå.. Går ju mycket fortare och så behöver man inte passa massa busstider.. 
 
Hoppas ni får en trevlig torsdag!





Natt suget

Blir ju ganska sena middagar när jag slutar vid 21 på kvällen. Men älskling brukar ha maten redo när jag kommer hem.

Nu var de visserligen några timmar sen vi åt men jag blev så jäkla sugen på något efter maten. Speciellt chokladpudding men har ju självklart inte sånt pulver hemma ;( så börja googla om hur man gör egen chokladpudding, men tyvärr har vi ingen majsstärkelse hemma eller och äggen är slut så den idéen försvann fort. Fick slänga ihop lite av de vi hade hemma, enligt receptet heter den Colakaka. Får se hur den smakar, jag piffade upp den lite med nutella och polkagris strössel!

Visst blev den fin? :D




Frustrerande

Åh vad jag hatar försäkringskassan!!

När vi sökte om bostadsbidrag för flera månader sen nu så var de så dåligt, vi väntade 2-3 månader på att få besked och de ställde samma fråga varje gång man ringde in och undrade hur de gick med våran ansökan.. Börja undra om de ens gjorde några anteckningar. Sedan får man veta att allt sket sig och vi inte fick något, för den där lilla frågan de ställt varje gång. Ändå var de ingen av de ca 15 gånger som de ställde frågan som de nämnde att de Linda vara ett problem.

Jag är så nöjd att få slippa dom nu när jag börjat jobba, men första månaden på nytt jobb får man ju ingen lön.. Så detta skulle vara sista månaden jag får mina pengar från försäkringskassan men då har de ännu en gång lyckats krångla till de. Pengar som jag är beroende av och skulle fått idag kanske jag inte får alls, fast jag har rätt till att få dom, eller så får jag dom först i november. Sånär man får papper om de och försöker ringa för att reda ut problemet så är självklart deras system överbelastat och de säger att man sk ringa senare.

Fyfan, jag har då aldrig varit med om något så dåligt som försäkringskassan. De här är så frustrerande. Fattar inte varför de inte kunde betalat ut de pengarna jag har rätt till och sen gjort sin "utredning" om de som är problemet, och sen betala ut resterande när de är löst. Ne, då ska dom krångla massa och göra de svårt för en.

Var bara tvungen att skriva av mig. Ska duscha, äta lunch och gå ut med Nala nu inan jobbet. Hoppas eran onsdag är bättre än min i alla fall!




I'm the king of the world

..or maybe Queen!

Idag har de gått riktigt bra på jobbet trots att folk bett mig dra åt helvete. Jag har sålt 7 st idag, det är mitt rekord just nu! Jag är så jäkla nöjd och min chef fortsätter att imponeras av mig.

En liten tråkig grej är att skomakaren inte ville hjälpa mig och lästa ut mina ridstövlarna :( så kan jag inte hitta någon skomakare som vill hjälpa mig eller kommer på hur man kan göra de själv, (tips någon?) så måste jag sälja dom.. Blä! De tycker jag verkligen inte om, jag gillar ju dom så mycket! Hur som helst måste jag nog köpa några andra ridskor också eftersom jag ska provrida på lördag..


Såhär glad blir man när man fått 7 st sälj på endast 4 timmar!




Motivation is everything

God morgon!
Hände en intressant grej på jobbet igår. De gick så jäkla dåligt för mig, sålde ingenting och fasen vad de knäcker en att bara sitta där och inte sälja när alla andra omkring säljer. Dessutom var de flesta som jag ringde riktigt otrevliga, de svor och skrek åt mig.. Sa elaka saker och skällde ut mig. Efter ett tag satt man där och kände sig som skit, med tårarna strax bakom ögonen och ville bara hem!

Chefen kom förbi och fråga vad som hänt, jag som alltid säljer.. Jag sa att de gick riktigt dåligt att jag inte visste vad som hänt, han frågade om jag ville lyssna på mina samtal med honom och få lite feedback, lyssna på vad jag gjorde annorlunda idag. Men de kändes så jobbigt, hade inte klarat av de just då så sa nej. Då fråga han om jag behövde motivation.. Jag sa "som vaddå?" Då slänger chefen ur sig de magiska orden som ändrade allt! "Sälj 2 st så får du 50kr."

Jag tog motivationen! Hade ungefär lite mindre än 1,5 timme på mig. De gick emot mig först, inga sälj på några samtal men jag gav inte upp! Jag tänkte på mina 50kr. Och efter några minuter kom första säljet! Yes, nu var jag halvvägs!

När klockan började närma sig 21, började jag tvivla lite med jag kämpade på och tänkte på mina 50kr. Det var en minut kvar och jag ringde sista samtalet, jag tänkte "nu gäller de, jag ska lyckas!" Sagt och gjort, jag fick mitt andra sälj. Kändes så bra och efteråt gick jag till chefen, fick beröm och mina 50kr! ;)

Allt som behövs är motivation, sen kan du klara av vad du vill!




Måndag 22 oktober 2012

Då var det måndag igen! Som vanligt så ligger jag kvar i sängen alldeles för länge på dagarna, nackdelen med att börja jobba först 17. Blir lätt så när man har en liten mysig vovve i sängen också som inte vill något annat än att ligga kvar där så länge som möjligt!

Men vi kom upp till slut, har ätit frukost och varit ute på en promenad. Usch, vad vädret känns tråkigt.. Sitter vid datorn och surfar runt lite innan jag måste fixa lite mat. Sedan är de jobb som gäller, 17-21.. Mitt jobb är verkligen lååångtråkigt, tiden går hur sakta som helst men men.. Har inte tänkt jobba sär allt för länge. Får tänka på motionen jag får när jag cyklar dir och hem igen.

Fick paket med posten idag :D älskar att få paket!! Två stycken idag, i den ena var min nya bh. Tack och lov så passade den! Jag har ju haft såna problem med att hitta bhar som passar, jag hoppas bara att de jag har nu inte blir för små snart också som de andra blivit. Och i det andra paketet så fanns mitt nya iPhone skal, de är väldigt likt mitt gamla. Det är som en uppgradering av mitt gamla kan man säga. Gillade ju mitt gamla så mycket, och de nya är så fint! Kommer nog bli väldigt nöjd med de också. Älskar stjärnor/stjärnfall! <3




Söndag kväll

Jaha, så var de söndag kväll igen. Den där känslan som kommer när klockan börjar bli mycket på en söndag kväll, känslan av att man inte vill lägga sig för man vet att det är måndag när man vaknar.

Idag har vi inte gjort något vettigt, tänkte hämtat Joels gamla cykel som står i stan men så blev de inte. Varit ute på en långpromenad med Nala sen har vi bara varit hemma och tagit de lugnt. Åh, just de! Jag har lagt upp de ridkläder som inte passade till försäljning på Tradera också, duktigt av mig!

Kollade nyss på nya spiderman filmen. De saknades några detaljer i filmen tyckte vi, annars var den hyfsat bra.

Längtar lite tills man ska lägga sig men bara för de är så mysigt att ligga i en nytvättad säng. Allt känns så mjukt och fräscht, luktar gott och varmt och skönt under täcket. Skönt att jag inte börjar förrän 17 på dagarna ändå, är ju ingen vidare morgon människa. Fast ibland känner jag att de hade varit skönt att börja lite tidigare ändå, bara för att man missar hela dagen annars.. Jobba kväll är faktiskt inte så kul. :P

Lite sugen på tefat.. Synd man inte har några hemma.




Bråk helg

Haha ja som rubriken säger, jag och sambon har bråkat ungefär hela lördagen. Fast våra bråk är inte som såna där värsting bråk andra par har, att man gapar och skriker, springer runt, gråter och massa sånt där. Utan vi pratar och diskuterar massa, är osams och stundvis tysta och tjuriga. Även lite barnsliga ^^ men så är de för oss att bråka. Alla par bråkar, det ska ju vara sunt för förhållandet att få ut allt.

Vi blir alltid sams och förlåter varann väldigt fort. Vi vet att det alltid kommer vara vi två, som vi sa idag när vi bråkade, vi vet att alternativet att lämna varann inte finns för oss längre. Den som blir lämnad skulle bara följa efter den andra ^^ haha, ja vi är knäppa.

Vi vet att vi älskar varandra väldigt mycket och att vi bara vill ha varann. Så lite bråk då och då gör inte så mycket, som sagt man måste ju få ut allt så att man har ett bra och sunt förhållande. ;)

Fast att vi har bråkat så har vi haft en väldigt mysig lördag ändå, men film, god mat, pannacotta med bärsås till efterrätt och även McDonalds mat mitt i natten.. Usch vad vi äter mycket! Mycket skratt, mys och kärlek <3




Tvätt lördag

Sov riktigt länge idag, vi la oss ganska tidigt igår. Vi var så sjukt trötta så hängde inte med på filmen vi såg, bytte film flera gånger.. Vi lyckades se en från början till slut sen gick vi ut med Nala och gick och la oss. Somnade direkt! Ändå känner man sig fortfarande trött idag.. 
 
Idag har vi tvätt dag i alla fall, så springer upp och ner i trappan.. Kommer verkligen inte göra någoting idag. 
Joel verkar ha svårt att slappna av idag så spelar lugn musik och ska snart tappa upp ett varmt skumbad åt honom. Till kvällen blir de kanske varsitt glas vin. Måste fundera ut vad vi ska äta till middag också.. Hm, någon som har förslag?
 
Dags att gå ner och fixa med tvätten. Hoppas ni andra ha en fin lördag, vad ni nu gör för något! :)



Stooooort paket + Fredag!

Härom dan fick vi ett stooort paket att hämta ut. Inuti fanns de massa ridkläder som Joels mamma skickat till mig enda från Kiruna! Blev otroligt glad och väldigt nöjd med flera av sakerna, riktiga märkeskläder ^^ sånt jag typ aldrig haft i hela mitt liv.. B.la ett par jättefina ridstövlar som kostar ca 4000 kr om man skulle köpa såna!! Helt sjukt. Behöver dock lästa ut de lite grann då de vart precis att de inte gick att stänga med dragkedjan, men de kommer nog bli jätte bra sen när man lästat ut dom. Är mest nöjd med ridstövlarna och ett par rutiga ridbyxor. Trodde aldrig jag skulle gilla rutiga ridbyxor, men de är ju faktiskt fint. Får se vad de andra som rider säger sen när jag kommer med mina fina ridkläder ^^ blir väl klassad som värsta rika snobben eller något, haha! De mesta var av märket Mountain Horse och sen fanns de något som var från Treadstone.
 
 
Idag är det fredag, betyder att jag är ledig och redan nu påbörjar min helg, så skönt! Men någon sovmorgon blev de inte, hade bokat en tid hos Storken idag 9.30.. Och ja för ni som undrar det är en MVC i princip. Gick dit för att träffa en barnmorska och få nytt recept på p-piller. De var väldigt mysigt och trevligt där och fick så bra bemötande av personalen så kommer definitivt forsätta gå dit. Här är lite (halv taskiga) bilder på hur de såg ut där.
 
 
 
Efter de cyklade jag hem igen i regnet, var väldigt andfådd och svettig när jag var hemma igen så hoppade direkt in i duschen. Pratade lite med Joel, fixade mig, myste med Nala och sen tog jag bussen mot resecentrum för att träffa Jenny. Vi gick på stan, kollade runt lite och pratade. :) Hon följde även med till Ica innan vi skildes åt.
 
Ätit lunch, varit ute med Nala, kollat serier och bakat dumlekakor är vad jag har gjort resten av dagen sen. Blir lite mer serie tittande nu tills Joel kommer hem, sen sa jag laga gulasch soppa, mums! Riktigt nöjd med alla de egna recepten jag har kommit på, den på gulasch soppa är ju en av dom. Blir alltid bäst när man gör eget! Resten av kvällen ska vi mysa, äta dumlekakor och kanske se någon skräckfilm. Såhär har jag sett ut idag!
Passat på att använda ett av mina två läppstift!



Tips: hårinpackning

Hejsan!
 
Har varit ganska dålig på att uppdatera i veckan men kan bero på att jag inte gjort något direkt intressant och inte mått toppen heller. Missat mina jobb dagar denna veckan pga de också, känns sådär att missa andra veckan på jobbet men är man sjuk så är man. Sitter här och dricker chailatte och har en otroligt hemsk mensvärk som inte vill ge upp, fast jag tagit värktablett också.. Suck, hatar mensvärk!
 
Tänkte tipsa om en hårinpackning jag använder. Har tänkt göra de i flera veckor nu men ständigt glömt bort de. Jag har aldrig använt hårinpackning innan så detta är faktiskt den första jag använder men den överträffade definitivt mina förväntningar. Jag pratar om Elvitals hårinpackning total repair.
 
Har hunnit använda den några gånger nu då det är några månader sen jag köpte den, och varje gång jag använt den så har håret blivit jätte lent, fräscht och otroligt lätt att borsta. De verkar helt enkelt som att hårinpackningen verkligen funkar. Jag gillar ju Elvitals schampon och balsam, så var därför jag köpte just deras hårinpackning. När den är slut tror jag att jag ska testa Doves hårinpackning, jag gillar deras schampon och balsam också nämligen!
 
Så nu har ni fått lite tips, tycker verkligen ni ska testa hårinpackning om ni inte gjort de innan!
Och har ni inte testat Elvitals eller Doves schampon och balsam så har ni verkligen missat något också!! 
 



I like to keep somethings to myself

Haft en lugn dag hemma, badat skumbad, druckit lite vin, ätit god mat.. Nu på kvällen var jag och älsklingen på bio, vi såg Ted. Den var riktigt bra, verkligen våran typ av humor. ;)

Kände igår att vi inte gjort något på ett tag och nu när jag börjat jobba också så kände jag bara för att hitta på något så de blev bio idag.

Jag tycker ju även att vara lite extra fin sådär även om man bara ska iväg och storhandla, Joel brukar alltid fråga varför jag gör mig så fin bara för att åka och handla.. Men när jag är hemma hela dagarna eller inte gör så mycket så är jag ju alltid osminkad så lite mascara, puder och andra kläder än mjukisbyxor är faktiskt inte så ovanligt när man går och handlar eller till stan t.ex..

I alla fall, nyligen köpte jag rött läppstift som jag tänkt ha till nyår. 2 st faktiskt bara för att vara säker på att minst ett passar till klänningen ^^ idag invigde jag ett utav dom. Kändes ovanligt men väldigt fint, sen hade jag dessutom lite beslutsångest om jag skulle ha glasögon eller linser. Har nästan alltid linser förutom då jag är hemma.. Men ikväll blev de glasögon, väldigt ovanligt för att vara mig. På något sätt får glasögonen mig att se mer vuxen och mogen ut, de passade ganska bra med läppstiftet! Har alltid tyckt att jag inte passar i glasögon och aldrig tyckt om de men ja.. Ikväll var ett undantag. Trivs ju faktiskt i min glasögon när jag är hemma men vanligt vis inte annars..

Någon dag ska jag fixa mina ögon med ögonlaser och slippa allt med glasögon och linser!!




I love it, I don't care




Hipp hipp hurra...

För idag är det mammas födelsedag!

Innan jag cyklade iväg till jobbet så var jag på Ica och handlade lite för att baka key lime paj. Bakade de när jag kom hem sen och när de var färdigt fixade/åt jag lite lunch med mamma innan jag cyklade iväg.

På jobbet gick de bra, fick mina 3 första säljsamtal, woho!! Fick applåder av alla på jobbet tydligen en tradition ;)

Satt med projektledaren (som för övrigt är norsk och riktigt schyst) och lyssnade på mina samtal, både de där de inte blev något och de då jag fick igenom och de blev medlemmar. Fick lite tips och han sa även att han var riktigt impad av mig och att jag kan komma långt om jag vill.

De känns riktigt bra. Min sambo säger alltid att jag kan bli vad jag vill - idag tror jag honom.

Cyklade hem efter jobbet och har firat mamma nu med en god middag, tända ljus och efterrätt, key lime pajen som jag bakade tidigare. Eftersom de drack kaffe gjorde jag en chailatte till mig!
Min paj blev riktigt god och mamma blev glad av sina presenter (en brosch och en orkidé) ska plocka undan lite nu och ta de lugnt, börjar bli riktigt trött.

Hoppas ni också har haft en trevlig onsdag! :)




Hej jag heter Catharina och ringer ifrån...

Andra jobbdagen, har idag fått börja ringa egna samtal. De började med att jag fick sitta bredvid en annan tjej än innan och lyssna på samtal, sen skriva ett manus jag ska gå efter och efter de fick jag börja med egna samtal.

Satt några få timmar och tyvärr fik jag inget napp.. De känns ganska nervöst, och kommer väl göra de tills första gången jag får igenom samtalet helt. Märkte dock att jag ändå blev bättre och bättre på att hantera samtalen. Det var sååå nära en gång också, har en jag ska ringa tillbaka till. Så nu hoppas jag att jag lyckas med åtminstone ett imorgon!

Det är faktiskt ganska långtråkigt men roliga människor som jobbar där, men har ju ändå inte tänkt jobba där hur länge som helst! Får se hur länge de håller, tar en dag i taget!




Hard work, work

Sitter på jobbet just nu, varit här sedan klockan tre. Skulle på utbildning, tog en liten stund innan de började.. Men nu är de igång.

Fick veta lite mer om vad de är jag ska göra och så har vi fått lyssna på samtal. Resten av kvällen (fram till nio) så sitter jag bredvid en tjej och lyssnar på hennes samtal. Ganska roligt faktiskt :)

Lite segt att jag inte visste att jag skulle vara här så länge, de är matrast nu men jag har inte med mig något. Trodde jag skulle vara här någon timme bara.. Men men, nu vet man iaf. Skrivit avtal och sådär också nu, lite småsaker att fråga om bara sen är allt färdigt.

Skönt att slippa arbetsförmedlingen, de är inte mycket hjälp man får av dom ändå. Som de här jobbet fixade jag ju själv och även om det inte är rena drömjobbet så är de åtminstone bättre än att gå hos arbetsförmedlingen.




Höst promenad

Kom ganska nyligen in efter att ha varit ute på en promenad med Nala och Jenny.
Trevligt med lite sällskap och de gick ju bra för Nala också. Hon skällde lite på Jenny först men var som vanligt när vi väl promenerade och efteråt sa hon ingeting, bara tittade på henne. Nu ligger hon här i mitt knä och är helt färdig.
 
Det är så härligt och fint ute nu med alla löv i olika färger, nu är de verkligen höst. Har ju börjat bli kyligare ute också men idag var riktigt skönt, solen skiner och värmer lite. De hade inte varit helt fel att gå ut och fota lite fina höst bilder en dag. Någon som vill? :)
 
Bakade citronmuffins igår, skulle nog haft mer citronsaft i dom, tycker inte de smakar särskilt mycket alls. Sambon tyckte de smakade deg >.< lyckat liksom.. Men han äter som tusan så goda var de ändå. Snart kommer mamma hit igen, hon fyller år i veckan också så då ska jag baka key lime paj, hoppas de blir bra. Den vi åt i Stockholm var ju så himla god!
 
Tror jag ska göra mig en chailatte och titta lite serier tills sambon kommer hem, kanske sätta igång diskmaskinen också. Hade egentligen behövt tvätta men finns ingen tvätt tid ledig, så fick en först på torsdag.... Tvättkorgen är överfull! Så torsdag blir nog ingen rolig dag..
 
Har för övrigt hittat mina gamla gympaskor, fasen va fula de är.. Men de funkar ju iaf, vem behöver snygga skor när man ska använda dom till promenader och kanske till gym om man kommer igång med de någon gång.. ^^
 



Cykel utflykt

Blir bara en lugn dag hemma idag, har ingenting vi behöver göra idag så de är skönt. Tog en längre promenad med vovven, postade iväg ett paket också och sen gjorde vi en cykel utflykt alla tre. Till en ankdamm, ankorna var helt tokiga. Och det märktes att de brukar bli matade, de kom riktigt nära.

Nala verkar riktigt trivas i cykel korgen :) hon är så söt när hon sitter där och tittar, hon skäller inte på andra hundar eller något heller så det går väldigt bra att cykla med henne. Det är riktigt roligt också :D nu är vi hemma igen och både Nala och sambon är trött, själv är jag ganska pigg. Får se vad resten av fredagen bjuder på, önskar er en trevlig fortsättning på dan. ;)




It's too cold outside, for angels to fly

Vaknade ganska sent idag, älskling var redan uppe. De dagar han är ledig är sköna att bara ligga och mysa en stund i sängen på morgonen, han kom och la sig bredvid mig i sängen när han såg att jag börja vakna, så mysigt!

Efter vi ätit frukost och lunch, jag hade duschat och vi hade fixat oss och varit ute med Nala så cyklade vi iväg till Tornby. Var förbi Telia butiken där älsklingen fixade ett jobb ärende, sen gick vi runt i lite butiker och kollade efter nödvändiga saker ;) hittade en väldigt fin vinröd bh på cubus, så nu har jag äntligen en bh som passar och inte är för liten! :D jag är super nöjd!

Var förbi Ikea en sväng för att köpa några småsaker där också, bl.a en mjölkskummare ;) ska inviga den senare och skumma mjölken till chailatten, vi ska mysa med bullar, är ju kanelbullens dag idag. Man fick gratis kanelbullar på Ikea!

Tittade efter ett par lite annorlunda leggings på H&M men när vi fråga personalen så hänvisade de oss till stan så vi cyklade dit, där fanns de inte heller och de trodde inte att de fått in dom än.. Tänkte beställa dom från hemsidan nyss men så stod de tillgänglighet: någon gång i november (kommer inte ihåg datumet). De kanske förklarar varför de inte finns i butik än, men tycker det är dåligt att de finns med i H&Ms katalogen som skickade ut i typ augusti... Första höstkatalogen som kom ut. Men men, jag ska ha dom sen!

Resten av kvällen ska vi bara mysa masa, äta bullar och choklad.. :)




Spännande onsdag

Vaknade vid 9 imorse av alarmet, myste i sängen ett tag, åt frukost och fixade mig. Satt vid datorn en stund och så kom el snubben hit och skulle fixa vårat bredbands uttag till hallen istället för köket. Äntligen är vårat bredband bra och det trådlösa funkar, vi har dessutom det i hallen som vi vill. Men på morgonen var el snubben bara här och kollade exakt vad han skulle göra sen kom han tillbaka vid lunch.

Jag cyklade iväg mot stan vid halv 11 för att gå på min jobb intervju. Självklart började de regna när jag cykla.. Intervjun gick bra, han sa att han fick ett bra intryck av mig! Så på måndag ska jag tillbaka för utbildning och skriva avtal :D jag har i princip jobb nu! Så jäkla skönt att slippa AF och jobbcoach!!

Gick på stan efteråt för att hitta en halsduk men var inte nöjd med de jag hittade så ska vänta, tänkte åka till Tornby idag men vi orkade inte...

När jag kom hem tänkte vi äta lunch men så kom el snubben precis då så de fick vänta tills de hade dragit sladden och gjort färdigt. Efter lunchen var vi tvungna att städa undan också och fixa så efteråt var vi helt slut och orkade inte cykla till Tornby som vi tänkt.

Glömt ta fram något ur frysen till middag också och älsklingen hade huvudvärk så jag cyklade till Ica och köpte varmkorv och bröd som fick bli middagen idag. Köpte även lite gott, chips, dipp och choklad som vi mumsa på till en film på kvällen.

Nu ska vi se nya avsnittet av Greys Anatomy och dricka chailatte.
Hoppas ni också haft en bra onsdag! :)




Tisdag 2:a oktober

Vi var uppe till halv 4 imorse så jag sov väldigt länge idag, gick upp vid 12. Vi åt frukost/lunch och tittade på Glee. Sen insåg vi att vi måste åka och storhandla så jag hoppade in i duschen, älskling är ju ledig idag så han sa "ta god tid på dig." Så jag testade body scruben som jag fick i min glossybox. Den var himla bra, känner mig väldigt mjuk och fräsch efteråt. Aldrig använt body scrub innan men det är bog något jag vill fortsätta med nu.

Efter jag fixat mig, blåst håret, klätt på mig och allt, älskling var ute med Nala under tiden.. Så åkte vi i alla fall ner till stan, var på Apoteket, postade ett brev, storhandlade och var inne på Tebladet. Det luktade så gott inne på Tebladet, och jäklar var mycket te och annat fint de hade! Kommer definitiv gå dit fler gånger. 29kr/hg, kändes billigt också :)

Kommit hem nyligen, gjorde en chailatte, kunde inte låta bli, blev så sugen. Tagit lite lugnt nu så dags att börja med middagen nu.




Ett helt år

Idag firar jag och Joel ett helt år tillsammans. Det har gått så fort, helt otroligt att det redan gått ett helt år. Det bästa året någonsin. <3
 
Joel är verkligen min andra hälft, han gör mig så sjukt lycklig. Jag har aldrig mått så bra, känt mig så säker och trygg och trott på mig själv så mycket innan jag fick min älskling. För mig är han hela min värld, jag skulle verkligen inte klara mig utan honom. <3
 
På ett helt år har vi hunnit göra mycket tillsammans, vi känner varann väldigt väl nu och vi trivs tillsammans mer än nånsin. Det har blivit ganska många bilder också på ett helt år ^^ vill inte visa alla, många knasiga och så ju men här är några av mina favoriter.
Jag älskar dig <3