Footner recension

Nu har de gått ca 2 veckor sen jag använde footner. De var enkelt att använda tycker jag och nu efteråt är mina fötterna väldigt mjuka och fina. Mina förhårdnader jag hade är borta och mina fötter känns mycket bättre nu. Under processen såg de riktigt läskiga ut när den döda huden lossnade. Jag använde strumpor mest hela tiden för att slippa dammsuga hela tiden :P viktigt att komma ihåg och vända ut och in på strumporna sen bara. Kortfattat är jag väldigt nöjd och funderar på att avvända de igen. Men bara en gång till isf då de är ganska dyrt och sen köpa någon bra fotfil och fotkräm.




Plugg och begravning

Var i skolan imorse på lektionen, har ju missat de två senaste gångerna men idag var jag på't igen! Cyklade hem, myste med min nya teddypläd som är då otroligt skön och mysig, dessutom fint grön och så drack jag lite varm choklad.. Låg i sängen ett tag och vila sen blev de att fixa sig och åka på begravning. Mammas kusin som begravdes, kändes lite lustigt då jag aldrig träffat honom men mamma ville så gärna att jag skulle följa med. Efteråt blev de minnesstund i en annan kyrka och där fick vi smörgåstårta och fika. Pratade lite med de andra och fick veta lite mer vilka alla var. Kom hem för ett tag sen, känner mig helt färdig. Ska mysa med vovven i sängen med min teddypläd en stund <3




Dagens middag

Gjort ärenden på morgonen och sen på eftermiddagen var jag och älsklingen iväg på äventyr, köpte lite roligt och behövande. Gjorde en riktigt god middag idag. Kycklingfiléer inlindade i bacon, fyllda med parmesan ost, marinerade med vitlök och chili. Tillsammans med egengjord potatissallad och grönsallad. Mums! Köpt en mixer idag, en liten söt grön en, så senare ska jag testa göra smoothies med kiwi, jordgubb/smultron yoghurt och ischoklad glass. Ska bli intressant.




Tisdag 21:a augusti

Ligger i sängen och kollar på community med lilla vovven, massa mys! Bakade kärleksmums igår men hade ingen kokos så fick bli pärlsocker istället, gott blev de. Till middag senare ska jag göra gulasch soppa, eget recept typ så hoppas de blir bra.

Footner som jag använde har börjat verka lite nu, ser hur de börjat släppa lite död hud under fötterna. Om några dagar är de nog riktigt äckliga.. Hehe, de var enkelt att använda footner och fötterna kändes liksom fräscha efteråt. Nu hoppas jag på ett riktigt bra resultat om några veckor bara.

Jag har börjat bli en liten shopaholic, skulle köpa en skinnjackan häromdan, älskling tyckte jag förtjäna de för jag hade pluggat så mycket men tyvärr fanns den inte kvar i S :( köpte svarta jeans och en skjorta från ginatricot som jag haft ögonen på ett tag. Nu är jag sugen på att beställa en skinnjackan från H&M... Och massa annat (a) snart är de förhoppningsvis mina!




Footner

Ska testa footner idag som jag köpt på Apoteket. De ska förhindra förhårdnader och sprickor på fötterna samt ta bort död hud. Läst om många liknande behandlingar på andra bloggar och de har tyckte de varit bra. Tjejen på Apoteket gav många lovord också om denna. Så jag hoppas de funkar! Har tagit bort mitt nagellack på tå naglarna precis och häller upp ett fotbad nu (ett tips att bada fötterna först så förhårdnaderna mjukar upp lite och behandlingen blir lättare) sen ska jag ta vaselin ovanpå fötterna så att förhårdnaderna på undersidan är de enda som försvinner och inte annat på ovansidan av foten. Sen är de dags att ta på sockarna! De ska vara på en timme så jag kanske skriver senare idag eller imorgon vad jag tyckte.




Torsdag 16:e augusti

Vaknat för ca en timme sedan, legat och myst i sängen, ska strax äta frukost. Blir nog mini scones (som jag bakat för någon dag sen) med ost och apelsin marmelad och varm choklad. Sedan en promenad med vovven när älskling cyklar iväg till jobbet.. Igår började jag plugga på Komvux, matte B. Var schyst stämning och läraren verkar trevlig. Idag är min andra dag, men de är först på eftermiddagen så skönt med sovmorgon! Köpte även en cykel igår, begagnad. Den är riktigt fin, ser nästan ny ut. När jag cyklade hem på den så fick jag använda karta i iPhonen för jag hade ingen aning om var jag var någonstans ^^ men de gick bra. Hittade en väldigt fin cykelväg hem. Var helt slut och alldeles genom svettig när jag kom hem, var tvungen att springa upp och ner i trappen också för att sätta en lapp på cykeln att den tillhör mig då de skulle rensa ut cykel förrådet igår med massa gamla cyklar och annat som ingen använder. Sen vart de en snabb kall dusch! Nu måste jag äta frukost, börjar bli väldigt hungrig. Slänger upp en bild på min fina cykel :)




Måndag 13:e augusti

Stigit upp ur sängen tidigt idag, gick till skolan med älsklingen och fik han att vara med på min introduktions dag. Så tråkigt att vara ensam när man inte känner någon. Va trevlig stämning, rundvandring för att visa olika salar och info i aulan. De känns faktiskt hyfsat bra att börja plugga lite igen. Lokalerna är nya och några gamla, riktigt fin och fräscha, lärarna verkar schysta också. Bra att få lite att göra på veckorna, tappade helt bort vilket ord jag tänkte använda.. Hm lite.. Ne kommer fasen inte på de nu. Köpte matematik boken när vi var färdiga på skolan och åt lunch på burger king - mums! Kollat efter en cykel till mig en hel del idag, blir så sur när folk på blocket eller andra annons sidor tar en evighet på sig att svara på mejl/sms eller inte svarar alls i telefon. Eller för den delen är helt omöjliga att få kontakt med, fast att man sagt att man är intresserad och de hört av sig iaf en gång och sagt att de ska bestämma en dag med en. Blä! Nu kollar jag lite bloggar och funderar på att spela lite the Sims 3. Här är en söt bild på mig och min otroligt söta och mysiga chihuahua <3




Studier..

Börjar plugga Matte B på måndag, eller ja onsdag egentligen då måndag bara är introduktionsdag. Och på webbdesign kursen jag sökte så har jag fått reservplats nr 59... Med tanke på att kursen har ca 50-60 platsen så kommer jag nog inte plugga de nu i höst, får söka till våren också. Så nu ska jag börja leta och fundera på något annat jag vill läsa, behöver poängen så jag kan söka bidrag av CSN annars blir ekonomin väldigt tight... Så några tips på något enkelt men ändå roligt att plugga?



Tränings dax

Har tänkt att jag ska börja träna någon dag snart. Blir hemma träning då jag inte har råd att lägga pengar på att gå till gym. Ska följa en video jag hitta där de tränar hela kroppen med olika övningar, ska även dansa zumba och börja ta lång promenader med Nala oftare. Jag är bara seg på att komma igång. Njuter väl av helgen nu, sen nästa vecka börjar jag plugga och då tänker jag ta tag i träningen också!




Wishlist

Ååååh, vill så gärna köpa dessa snygga plaggen!



Utgång

Ska festa med älskling och grabbarna ikväll sen blir de utgång :D kommer bli awesome! Handlade på Systembolaget för första gången idag, kassörskan kollade leg i sista sekunden, antagligen för jag höll de i handen.. Nu ska jag snart börja packa en väska då vi ska sova i våran dubbelsäng inatt som är kvar hos älsklingen, saknat sängen så ska bli skönt att sova där och inte hemma i våran temporära "dubbelsäng." Hoppas de inte regnar för mycket!




10 månader!

Har 10 månader idag tillsammans med min underbara älskling <3 har bakat en marängtårta vi ska äta när han kommer hem från jobbet.