Tea time

 
Vi har druckit en jäkla massa te här hemma den senaste tiden, främst för att bota förkylningar. Bara ett plus att vi har massa goda teer hemma nu också, har tömt några så var ju tvungen att fylla på med lite nytt ;) Bara lite snorig och halsont på morgonen kvar för min del, när det har försvunnit blir de hårdträning, behöver bli fit till praktiken ju! 
 
Är fortfarande seg från lördags kvällen, var först planerad som myskväll som sedan blev partykväll.. Och jag som skulle varit nykter, men så blev det inte ;) Fast mysdrack mest ändå, vi hamnade ute på Pitcher's till slut. Och jag träffade en hel del folk som jag inte sett på länge, så det var kul! Fick ett litet hastigt slut dock när bästis inte mådde bra, så vi körde hem henne och bäddade ner henne. Och sen åkte vi hem själva också, men nu blir det jäklar i mig en vit period igen. Får hoppas den håller lite längre nu ;) 
 
Jag körde ju förresten i lördags, innan drickandet såklart! Var nämligen jag som körde till festen, och det gick väldigt bra. Trots att jag inte har kört på några veckor nu. Vi ska åka och handla lite ikväll så förhoppningvis kan jag köra då också. Dags att börja kolla upp körskolor osv med.
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo