Kör, bara kör

Bästa optiker besöket nånsin idag. Aldrig varit så nöjd efter ett optiker besök eller känt mig så lugn under hela stunden där. Två nya glasögon blev de, ska hämta dem nästa vecka, så taggad! Har bestämt mig för att bli bekväm med att använda glasögon och göra de oftare, har ju aldrig trivts i de men hade ju varit skönt att slippa linser varje dag. Tänker främst ha glasögon till jobb osv, och hålla linser till fritiden. 

Efter optikern och andra små ärenden ute i Ikano-huset så åkte vi hem och åt lunch. Sedan har vi varit iväg och kollat hockeyn hos Jenny och Rickard, samt var förbi brorsan en kort sväng efter de. 

Idag åkte även julgranen och de sista juldekorationerna ner... Sent jag vet, men det är så mysigt med granen framme och så tomt där den står annars, ska försöka hitta en skänk eller något att ha där istället. 

Jag har även kör bil överallt idag när vi har varit iväg, blev ju även lite premiär för med stadskörning inne i stan och vid brorsan. Går just nu väldigt bra med körningen, små saker att jobba på. Men de kommer ju förmodligen ju mer man kör. Parkerade riktigt bra vid ikano idag och fick testa en ny grej vid brorsan, nämligen vända vid en återvändsgränd och parkera längs med vägen.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo