Stora kliv

Idag har det hänt mycket och varit full rulle igen hela dagen. Först var det körskolan på förmiddan, första lektionen där. Joel hängde med för att sitta med i baksätet och lyssna, körskolan tycker privata handledare lär sig mycket av att vara med flera gånger så kanske händer de igen. Som sagt första körningen på skolan, fick en väldigt bra lärare tycker jag redan nu. Vi körde runt lite grann så hon fick se hur mycket jag lärt mig och vad som behöver tränas på osv.. Fick lite "läxor" och så bokade vi in fler tider framöver, även bokat in riskettan.
 
Hemma en kort sväng efter körningen, åt lunch och sedan övningskörde jag till tandläkaren både dit och hem. Gick väldigt bra med körningen. Behöver få köra mer i stadstrafik, Joel har ju inte riktigt vågat släppa ut mig där men efter att ha kört stadskörning med körskolan tidigare idag så vågade han de också. Min lärare använde ju trots allt aldrig dubbel kommandot utan jag klarade mig bra i stadskörningen ;) 
 
Hos tandläkaren idag gjorde vi också stora framsteg. Har för första gången någonsin testat hur en bedövning känns. Först la hon salva och sedan med sprutan i omgångar, så sitter nu hemma med en hel bedövning. Känns ju som att det är svullet och halva läppen hänger, men de syns ingenting. Känns som hela den halvan "sover." Jätte lustig känsla! Men de var allt vi gjorde, bara testat bedövning för att få känna på hur det är, inför kommande behandlingar. Bokat in tid till en tandhygienist framöver nu också. Fullspäckade veckor ett tag nu alltså.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo