Ute på vift

Full fart hela dagen idag. Var så himla segt att gå upp imorse, är så sjukt trött på morgnarna nu.. Misstänker en kombination av att förkylningen inte släppt hela och att de är lite kyligt ute på morgonen nu, den varma sängen lockar ju mer då ;)
 
Jag kom till slut upp och iväg till skolan i alla fall. Vi håller på med grupp arbete nu i våran nya kurs - Socialt arbete. Väldigt intressant, och i grupperna nu så har vi fått välja varsitt ställe att gå på studiebesök också. Allt får vi styra upp själva, så mycket ensam arbete i gruppen vilket jag tycker är roligt. Våran grupp har valt polisens ungdomsenhet och eventuellt ett till ställe Folåsa. (behandligshem för unga)
 
Planen idag var att försöka styra upp ett studiebesök då vi inte fick tag i någon igår utan bara kom till telefonsvar. Så vi möttes i skolan och sedan åkte vi till polishuset, pratade med en tjej i receptionen och sedan fick vi ringa på interntelefonen där ^^ Vi hade sån tur att de var en komissarie Håkan som kom ner och hämtade oss, så vi fick ett väldigt spontant studiebesök idag. Komissarien var väldigt pratglad och vi gick därifrån väldigt nöjda och med tre A4-sidor fulla med anteckningar. Dessutom fick vi (läs jag) ta en bild på komissarien innan vi gick också.
 
Tillbaka i skolan så försökte vi sammanfatta allting och imorgon fortsätter vi arbetet och blir förmodligen helt klara. Sedan är de redovisning på fredag. Har även ett enskilt arbete inom de här som ska göras också men som inte är inlämning förrän på måndag, väldigt skönt för hinner vi klart med grupparbetet imorgon så har man några dagar på sig att skriva de enskilda. Vår grupp har funkat kanon och varit väldigt effektiva idag tycker jag :)
 
Efter skolan drog jag till Anna där Bike väntade på att få komma ut på en promenad med mig. Skönt att få komma ut i höstvädret med fina Bike, hinner man ta en paus och skingra tankarna mellan studierna också. Jag passade på att promenera ner till stan efteråt också, men sedan tog jag bussen därifrån ^^ Kanon väder med sol ute idag ju!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo