Fotografering och övningskörning

En sån dag. Var med Jenny och Saga i stan och fotade en hel del, blev massa fina bilder :) Man blir ju så nöjd själv när man lyckats ta fina bilder. Vi hann även en kort fikapaus på Espresso house innan vi skildes åt. 
 
När jag kom hem så cyklade jag först och hämtade min klänning som äntligen har kommit. Perfekt tijming eftersom jag ska ha den imorgon. Efter de så har jag pysslat lite här hemma och lagt in alla foton. Upptäckte två kuvert från transportstyrelsen som låg på skrivbordet och trodde först de var några gamla tills jag märkte att de var oöppnade. Så de slets upp på en gång och i låg mitt körkortstillstånd och Joels handledare tillstånd. 
 
Äntligen kan vi börja övningsköra! Och satan va fort de gick att få tillstånden, så glad att vi slapp vänta flera månader som man hört att många andra fått göra. Hur som helst så åkte vi iväg redan nu på kvällen, bort till en stor parkering nära oss. Där fick jag ratta runt i en cirkel, mest på 1ans växel men även en del med 2ans. Fick känna på gasen, provade hur motorstopp känns (frivilligt men även ett ofrivilligt ;)) och sjävklart öva på att bromsa sakta och fint. Det gick kanon och Joel sa också att de var väldigt bra för första gången.
 
Nu blir de att varva ner och packa lite inför imorgon. Då åker jag och Jenny till Stockholm för att se Lady Gaga!! Känns så overkligt, men ska bli riktigt roligt. 
 
Fler bilder kommer läggas upp, men då tiden springer iväg idag så fick de räcka med en så länge ;)





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo