Ute i trafiken

Har varit seg och trött den här veckan, speciellt de senaste dagarna. Ingen aning om varför men misstänker att förkylningen kanske äntligen släpper helt och kroppen behöver återhämta sig. Hur som helst har jag ingen skola mer i veckan ändå så känns ju skönt att bara kunna vara hemma och ta de lugnt då.
 
Jag har kommit in i en liten bak period nu, igår blev det chokladbollar och idag kladdkakemuffins. Hade även i lite choklad sirap i muffinsen idag, har fått sirapen i present, sån himla söt flaska ska visa den någon dag :) På tal om något annat fick vi hem 6kg kaffe idag av svärisarna, de hade lovat att skicka kaffe till Joel och misstänker att de kompenserar för att de glömt de några gånger ;) haha
 
Ikväll var vi ute och övningskörde igen, började på ikano parkeringen med att testa på 3ans växel. Växla mellan 2an och 3an några gånger och även tvärnita. Sedan fick jag köra via vägen till den andra parkeringen, gjorde de två gånger och sedan fick jag även köra hem! :D Joel tyckte jag var redo att få komma ut på vägen, är ju så lite trafik på kvällen med. Hela vägen hem utan motorstopp eller andra problem :D Fick växla upp till 4an också, men höll oss där, vill ju inte att de blir för mycket på en gång. Så himla kul, är så nöjd! Nu blir det nog mer körning i trafiken, bäst ni ser upp ;)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo