Publicerad

Sista obligatoriska psykologi lektionen idag och våran lärare tvingade oss att stå upp, för att vi ska vänja oss. De som varit ute på praktik tycker vi borde göra de oftare just för att man står upp mycket i väktaryrket. Vår lärare gav sig dock efter en timme ;) 
 
Sedan gjorde hon ett litet psykologiskt experiment med oss, skolans verksamhetschef kommer in helt plötsligt och säger att hon känner röklukt från ACn, att vi borde gå ut så hon får kolla upp de. Men vår lärare säger till oss att vänta, går sen ut och kommer tillbaka och säger att hon inte kände något utan vi kör på. 
 
Hela klassen var dock väldigt misstänksamma och förstod direkt att något var skumt. Vissa började packa ihop sina grejer ifall att, men till slut kunde inte vår lärare hålla sig längre. :) 
 
På tal om något annat så var de några som tände på en container igår kväll, som står på andra sidan gatan utanför vårt vardagsrum. Var spännande att se brandmännen kämpa med elden. Jag tog dessutom en bild som blev publicerad på correns hemsida
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo