Första parkeringen

Ikväll åkte vi till Jenny och Rickard för att se hockeyn. Jag körde dit och hem, gick väldigt bra, även fast det är en del ombyggnader på en sträcka av vägen och väldigtteånga utrymmen att köra på. Påvägen dit var de lite mer trafik men hem var det ganska lugnt. Fick ett kärringstopp på hemvägen (var länge sen jag fick nu) påväg in i en rondell, bilen bakom verkade va förstående så är tacksam att den inte tuta eller något, de har man ju varit med om tidigare.

Kul att få köra ny väg igen och att ha en slut destination och inte bara kör runt, bra att växla lite tror jag. När vi kom fram till Jenny och Rickard fick jag även parkera för första gången, en väldigt enkel fickparkering, stor parkering och ganska tomt på bilar, men kul att få göra de också ju ;) 

Har de senaste gångerna börjat köra redan hemifrån och har ju då backat ut bilen ur vår parkering och rattat en jäkla massa för att komma ut sen ^^ bra att öva på och kul att jag får köra mest hela tiden nu, vi byter mest bara när vi kört färdigt hemma på parkeringen, vår parkeringsplats är lite för svår att lära sig än.  








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo