Grabbvecka

En riktig grabbvecka, en av Joels gamla polare är här och hälsar på hela veckan, så vi har hängt mycket med grabbarna. Dessutom en till av deras polare som varit nere några dar också, kul att se båda igen då de var ett tag sen sist. 
 
I tisdags åkte vi bara förbi på kvällen för att säga hej och prata lite, sedan åkte vi hem och sov i princip. På onsdag så jobbade jag eftermiddag och efter de så var jag ganska trött så jag stannade hemma medans Joel hängde med grabbarna, de drack och svamlade fram till småtimmarna, Joel kom hem vid 5 på morgonen och då sov jag, vaknade inte ens så måste varit väldigt trött :P 
 
Torsdag fick jag åka till jobbet (trots röd dag, och att jag egentligen var ledig) men jag hade inte hunnit färdigt allt dagen innan och kunde inte åka dit på fredagen, men de tog bara några timmar att göra klart ändå. Senare så hängde vi på Storans uteservering, var ju trots allt rätt bra väder så vi passade på! De andra hade suttit där sen fyra tiden, men vi kom först någon timme senare. Vi satt där och hade trevligt fram till stängning, och sedan blev de hem till Fors för lite spel. Fick promenera hem, blev ganska så sent den kvällen.
 
På fredagen så sov man verkligen ut, ändå har jag inte blivit särskilt bakis någon av dessa dagar. Börjar ju kännas som man är 18 år igen ;) Jag och Joel fixade lite ärenden i Tornby, handla lite och så förbi systemet också. De var grill party utanför Coop, gratis korv/hamburgare och dricka. Så de blev våran lunch ;) gott med gratis! Och väldigt gott med grillat. Efter de åkte vi hem och väntade mest på att de andra skulle vakna, framåt 17-tiden så åkte vi ner till dom, då var de nyvakna :P Var en väldigt seg start, och buffén vi gick ut för att äta ska vi inte ens prata om, så dåligt var de. Men vi kom igång framåt kvällen ändå, blev en hel del spel och sedan kom även min käre bror och hans flickvän. Tyvärr blev Patrick dålig, däckade totalt i soffan och vi fick beställa taxi och sedan skulle vi bära ut honom, tur nog vaknade han så han kunde ta sig ut till taxin själv. Jag, Joel och Simone åkte med för att se till så han kom hem ordentligt. Tur i oturen så spydde han ner hela taxin ;( ..satan så dyrt! Så nu vet ni de, spy i aldrig i en taxi.
 
Han fick ut allt i alla fall och klarade att ta sig hem, vi såg till så han klarade sig själv och sedan gick vi in till stan till de andra som väntade. Sen blev de Harrys/Sliver där vi dansade tills vi inte orkade mer, några shots blev de visst också ;) Väldigt kul kväll ändå! 
 
Jag mår oförskämt bra idag, dock har jag mensvärk istället så de jämnar väl ut sig. Ska ändå försöka komma iväg på lite jobb sen, har 7 områden denna helgen >.< Vet inte hur de ska gå.. Joel åkte precis till jobbet, stackarn mår dåligt idag. Så de blir nog inget party ikväll, tur de förmodligen, tror inte någon av oss hade orkat en kväll till. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo