Stalkers

Efter skolan idag så var jag och Emelie på stan för att stalka lite folk ;) Haha, vi har en inlämningsuppgift som går ut på att studera folk på stan och sedan skriva fallbeskrivningar om vad vi sett.(Kortfattat då, ska ju vara med massa fina ord och annat, men de struntar väl ni i)
 
Vi drog ner till resecentrum och där hittade vi våra första offer, sedan blev det varsin toast på caféet där och då hittade vi nästa offer också. Skönt att kunna göra de här tillsammans med så man inte behövde stalka folk helt själv, dessutom kunde vi ju prata med varann om uppgiften då också. Även om vi gjorde de här tillsammans tror jag att våra fallbeskrivningar kommer bli väldigt olika, man tolkar ju alltid situationer och människor olika. Hur som helst behövde vi ju ett tredje offer också och i brist på att hitta något mer på resecentrum gick vi in till stan men där hittade vi inget heller, så vi tog bussen till tornby. Vi hamnade först inne i Ikano-huset men där hittade vi inget bra ställe så till slut blev det Ikea restaurangen och en fika, och där hittade vi tredje och sista offrena ;)
 
Vi skämtade om att vi förmodligen kommer gå upp några kilon nu också när vi var tvugna att fika två gånger ;) Vi hann med en liten tripp på Ikea för att kolla grejer och en runda till Åhléns också, så vi blandade nytta med nöje! Skönt att ha de gjort, har skrivit klart mina fallbeskrivningar och imorgon ska det fin skrivas och djup dykas in i en utav dom innan arbetet är redo för inlämning på onsdag. Sen kommer resten av veckan bestå av plugg till kommande prov som är på fredag, snacka om fullspäckad vecka! 

Så om det är någon som känt sig obekväm den senaste veckan, någonstans kring Linköping så är vi alltså ett gäng elever som studerat er och skrivit en inlämningsuppgift. Vi är alltså inte riktiga stalkers, bara så ni vet! ;)
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo