Måndag 10:e mars 2014

Tänk att det redan är mars, vad fort de går!! Idag började vi med nästa kurs - träningslära. Känner att det blir mer plugg än föregående kurser. Vi hoppar direkt på de svåra, anatomi och allt de där ska läras in (igen) var ju en del sånt när jag pluggade medicin också. Så förhoppningvis räcker de att bara färska upp minnet lite ;)
 
Annars känns detta som en otroligt seg måndag, föreläsningen idag var seg och tråkig. Ännu en gång har vi nya i klassen också, börjar kännas som de aldrig tar slut. Kommer nya hela tiden, och börjar faktiskt tycka lite synd om de som är nya eftersom de får ta igen de kurser vi läst innan, de hamnar ju efter direkt och kommer få läsa de kurserna sist i sin utbildning.. Jag hade aldrig velat göra så, hade bara tyckt de varit jobbigt.
 
Hur som helst, min favorit serie är igång igen och de var himla skönt att komma hem efter skolan, äta lunch och se ett avsnitt. Längtar redan till nästa måndag så jag får se nästa avsnitt! Nu ska jag skynda mig lite och ta mig ner till stan alldeles strax, har nämligen en tid hos frisören. Ska testa en ny frisör eftersom jag hört väldigt mycket bra om dom. Mina toppar är ganska slitna så de ska bort! Annars är jag inte helt hundra på hur jag ska klippa så hoppas frisören kan komma med några bra förslag! Har en idé de lutar åt, men får se om de blir de eller något annat. Sugen på att göra en förändring i alla fall. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo