Ansiktsvård

Jag är ju lite av en skönhets-nörd, gillar ansiktsmaker, olika krämer, rengöringar och annat som har med skönhet att göra. Gillar att testa nya produkter, därför jag gillade glossybox. Men nu har jag börjat se på skönhet på ett annat sätt, jag vill ta mer hand om min hud än tidigare och är ännu mer mån om vad jag använder. Har de senaste åren använt några olika märken för rengöring och återfuktning av ansiktet, och inte varit helt hundra nöjd med någon förrän nu. 

Kanske inte många som vet men de utslag jag har i ansiktet har fått en diagnos för flera år sen - perioral dermatit. Jag undrar dock om den verkligen stämmer ibland. Men jag har i alla fall haft de i flera år, de har aldrig försvunnit helt. Blivit bättre ja visst, och ibland sämre men aldrig så dåligt som det var första åren. Och just mina utslag är något som gör att jag mår väldigt dåligt psykiskt över mitt utseende, vissa perioder sämre än andra. Det är också en anledning till att jag nu faktiskt vill ta mer hand om min hud, och en anledning till att jag slutade med glossybox.

Jag vill använda mer skonsamma produkter och sånt som är bra för huden. Med den här diagnosen ska man egentligen inte använda några produkter och smink alls, men de skulle jag aldrig klara av. Och antibiotika kur är inte direkt något man vill göra bara sådär, kroppen tar ju mycket stryk av de men de är ändå något jag funderar på att göra, bara för att bli av med denna pest som jag haft i flera år och är sjukt trött på.

Men för att återgå till ämnet, första märket jag använde va Aco face young sen har jag haft en serie från Loréal paris hydrafresh sensitive och efter de har jag de senaste året använt Garnier pure active fruit energy. De två första torkade dock ut min hud och den blev stram, och fuktighetskrämerna gjorde att mina utslag blev mer irriterade. Garnier funkade bättre, dock har jag skiftat mellan olika fuktighetskrämer och bl.a haft en från Body shop. Men jag blev ändå inte riktigt nöjd. 
 
Har fortfarande kvar min mousse rengöring från Garnier pure active fruit energy, men nu har jag hittat ett favorit märke. Avéne - hade först handkrämen och tyckte den var riktigt bra så började leta efter fler produkter från samma märke och hittade då massor. Läste på om dom och läste även recensioner från andra, och upptäckte då att vissa med perioral dermatit har tyckt dessa produkter är riktigt bra och hjälper mot utslagen.
 
Självklart var jag tvungen att testa och nu är jag fast, älskar de här märket!! Deras ansiktskrämer är gudomliga, de irriterar inte och de torkar inte ut heller utan håller de återfuktat hela dagen. Har ännu inte testat någon rengöring då jag är nöjd med min mousse från garnier, men så fort den tagit slut har jag tänkt testa en rengöring från Avéne. Man kan helt enkelt säga att fransmännen vet vad dom gör! ;)
 
Min lilla samling än så länge;
Thermal spring water,
Hydrance optimal UV rich,
Skin recovery cream,
Cold cream
 





ADARAS Blogazine

Åh vill testa!! :)

Svar: De tycker jag att du ska göra! :)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo