Ingen helg här inte

Man tänker ju att det alltid är så skönt med helg, de flesta är lediga och man kan hitta på roliga saker tillsammans. Men inte här, inte denna helgen. Har fått dubbelt så mycket arbete som vi kom överens om, har jobbat konstant hela helgen. Vi får se hur det går, men de blir då ingen ledig tid för mig denna helgen. 

Hade ju från börjat räknat med att vara helt ledig denna helgen också, och de hade verkligen behövts. Men samtidigt hade jag ju inget särskilt planerat så man tänkte att några små distrikt skulle man hinna med, men inte dubbelt så många och dessutom stora distrikt.

Det mest tråkiga med att jobba så mycket just denna helgen är ju att jag varit hundvakt också. Bike är ju här och blir kvar till kvällen, några timmar mer än vad vi trodde från början. Men de är ju inte så lätt att förutspå hur fort man cyklar Vätternrundan ;) 

Det har varit kul att få vara hundvakt och Bike och Nala har kommit bra överens :) mycket bra träning för båda. De är faktiskt rätt lika på vissa sätt, vilket är kul att se. Men jag hade velat ha mer ledig tid att spendera med vovvarna, hade så gärna velat ta en lång promenad i rydskogen.... Men de kommer säkert fler chanser.








Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo