Draknästet

 
Haft redovisning i skolan idag - draknästet style! ;) Haha, de var roligt! Gick väldigt bra tycker jag för min grupp, våran idé kändes som en av de mer seriösa. Sista skoldagen idag för terminen också, känns lite lustigt men skönt också. Gått väldigt fort den här terminen, och jag ser faktiskt redan fram emot nästa!

Efter skolan mötte jag Jenny på bibblan och sedan blev de en snabb lunch på gräset utanför St Lars kyrkan, mysigt att kunna äta lunch ute. Vi gick sedan en sväng i lite butiker, hittade äntligen en liten ryggsäck, har velat ha de ett tag nu. Främst för att ha till Bråvalla, blir smidigt att ha b.la. värdesakerna i. Vi hann även en vända till systemet, så nu har man dricka till buss färden på onsdag, då blir de ju kryssning! Ser fram emot de, ska bli riktigt kul! :D Min första kryssning också ju.
 
Joel fick sluta tidigare idag eftersom de var så lite folk i Ikano ändå, men inte tjänade jag något på att han kom hem tidigare. Blev en snabb middag och sedan åkte han till Fors för att se någon spelnördsgrej hela natten. Tur man inte hade planerat någon myskväll eller så ;) Skönt att kunna göra min grejer i lugn och ro nu också. 
 
Blir en lugn vecka annars, jobbet ringde dock idag så ska åka dit imorgon för att lämna nyckel och prata om kommande veckor. Sedan kryssningen på onsdag som sagt, sen blir de hunddejt på torsdag och hundvakt i helgen. Ska bli spännande och framför allt roligt! Ska vara hundvakt åt Bike eftersom hans matte och husse ska cykla vätternrundan, kul att få ha en stor hund några dar :D få testa på de lite, så man vet vad som väntar.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo