Hurtig måndag

Vaknade halv 7 idag - klarvaken och kunde inte somna om, fast jag bara hade sovit ca 5-6 timmar! Låg kvar i sängen och drog mig ändå och sedan åt en liten frukost, bara för att få något i magen. Strax efter 8 kom Anna och vi begav oss till Rydskogen för att springa - 2,5km blev det och endast två väldigt korta promenadpauser blev de. Framsteg, så otroligt bra!! Var ju så himla varmt också, trots att de var tidigt. Hem efter de och äta en ordentlig frukost och återhämta sig - dricka mycket vatten ;) Hann se senaste True blood avsnittet.
 
Sen åkte jag ner till stan för att möta Jenny, vi promenerade längst Stångån bort till Roxen. Blev lite över 1 mil som vi promenerade totalt sen. Väldigt fint längst med Stångån, blev lite foton, vi åt även lunch/picknick när vi väl kom fram :D

Vi ville gärna badat nånstans när vi kom fram men hittade inte någonstans där de gick att bada. Så istället slappade vi en stund ute på en åker under ett vindkraftverk ;) haha, mysigt och väldigt fridfullt! Och så ska vi faktiskt åka och bada samt grilla nu med grabbarna också. Vilken fantastisk måndag! Hoppas ni andra har fint väder och har hunnit njuta av de lika mycket som jag idag :) här kommer bildregn!
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo