Ensam helg

Joel är hos Fors hela helgen och spelar. Så jag sover ensam den här helgen, och är för det mesta bara hemma och njuter ;)
Fast måste erkänna att det är riktigt tråkigt att sova ensam, även att äta ensam...
 
Igår var jag först iväg och badade med Anna på dagen, vi åkte till blå lagunen och tog ett dopp. Blev lite för mycket moln sen så vi var där i några timmar bara innan vi gav oss.

Efter de så var jag hemma en snabbis för att äta innan jag åkte till Jenny. Vi hade tjejkväll, började på hennes balkong med rosévin! Efter de så satt vi på Sangrias uteservering innan vi hamnade på Pitchers för att äta lite, blev club sandwich.. Och efter de hamnade vi på en hemmafest. Senare skulle de andra dra ut men vi åkte hem till Jenny istället, jag hade inte alls någon lust att dra ut, blivit både trött och kände av att magen inte är helt hundra... Vi åkte i alla fall hem till Jenny, slö kollade tv innan vi la oss. Jag sov alltså där istället för hemma, får ju passa på när vi båda ändå skulle sova ensamma annars :)
 
Kom hem imorse och sen dess har jag bara tagit de lugnt. Duschat, läst ut min bok, druckit iste, ätit lunch, flyttat ut mina tomatplantor på balkongen och planterat mystiska frön... (Överraskning vad det är för blommor som växer upp, ska bli spännande. Fick med de av ett eko-mjölk paket.)
 
Sedan har jag även påbörjat mitt nya projekt. Har med hästskor att göra så har suttit och skrubbat bort all rost idag. Förhoppningsvis blir de färdigt imorgon så jag kan visa vad de blir av skorna ;)
 
 





Jenny

Tack för igår! :) Jätte mysigt att du ville sova över också, så tråkigt att gå hem/sova själv.. spännande ang hästskorna! ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo