Underbara onsdag

Har haft en väldigt skönt onsdag, började med att vakna bredvid bästa sambon och lilla Nala. De är väldigt ovanligt att jag vaknar innan Joel, och de resulterade i att vi låg kvar och myste väldigt länge när han hade vaknat. 

Joel har varit ledig idag, och vi har både hunnit ta en promenad, handla lite smått, tvättat och plocka ner julen här hemma. Är trött på julgran, julstjärnor och ljusstakar så nu fick de vara nog.
(Annars brukar man ju ha kvar julgranen till tjugonde knut, men ändå börja plocka ner saker runt trettondags afton..)

Jag har funderat lite hur jag ska inreda i fönstrena här hemma nu, tycker de är tomt när alla julsaker försvann. Jäklar vad man är sugen på att köpa massa nytt! Både inredning och kläder (speciellt när kataloger med vår kollektionen kommer med posten, varannan dag) ;) Om man ändå var rik... Förutom att köpa inredninggrejs och kläder är jag så jäkla sugen på att resa, mer nu än innan och då har jag ändå alltid ett litet ressug.. Det är så surt när man inte har pengar för de. Vi har ändå en del saker planerade för året, så man kommer ju hitta på saker ändå men en resa hade varit pricken över i:et. (och väldigt välbehövligt)

 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo