Jag ser det snöar..

..jag ser det snöar, de var ju roligt(?) hurra....

Jösses, vad snö de har kommit under natten. Lite mysigt ändå, ska snart ta en promenad i snövädret.
Skönt om de är minus grader i alla fall, då kanske hästarna inte blir så leriga. Och blir lättare att ta in dom från hagen när man inte fastnar i leran ;)
 
Igår så hängde Jenny med till stallet :) var roligt med sällskap! Hoppas du också hade kul Jenny och inte bara frös ;) Vi mockade och packade hö innan vi tog in Hazze, eller ja.. fick ju be om hjälp för att ta in honom igen. Tydligen har han börjat med något nytt och vill inte bli fångad i hagen. De är sjukt svårt när det är rena lerbadet i hagen också. Sedan bråkade han massor hela dagen tyckte jag, när man spänner sadelgjorden är ju alltid väntat men igår var han väldigt besvärlig. Skönt att han sköter sig när man väl kommit upp på ryggen och ska rida i alla fall.
 
Vi red ett ganska kort pass på banan, han var väldigt pigg. När vi skulle galoppera så började han skutta och ha sig. Jämnfört med nu så känns det som en helt annan häst nästan än när jag provred. Men de kan ju även bero på att han testar mig mycket också. Det började regna igår när vi red, så blev ganska blött och stackars Jenny frös så vi red tillbaka till stallet då. Han skötte sig bra när han fick av sig sadeln och träns, han blir ju alltid mysig efter man ridit och slickar på ens hand.. ^^ Släppte in han i boxen så han fick äta sitt insläpps foder och hö.
 
Träffade även på lite typiskt "häst folk" det var nämligen en dam som ropade efter mig att jag borde spolat Hazzes ben, och frågade om han inte hade mugg..(ägaren har sagt att jag inte behöver de, borstade noga istället och hade dessutom spolat dom när jag var där i torsdags.. inte bra att spola för ofta de främjar ju bakterierna) Sen klagade hon även på att jag inte alls hade borstat hans ben.. Blir så trött när folk ska hålla på sådär! 
 
Till kvällen sen så åkte vi till Jenny och Rickard, där vi kollade på film och myste. Blev många roliga samtals ämnen och skratt ;) ..vi åkte hem runt midnatt ungefär, gjorde i ordning oss för natten och la oss direkt när vi kom hem. Vi båda var ganska trötta. Idag jobbar Joel och sedan är ju hans kusin på besök i stan så vi ska säkert träffa honom en stund. Han kanske även skulle sova hos oss inatt. 
 
Men nu ska jag ta min promenad och sedan bara ladda inför imorgon och den nya veckan. Blir korta svängar till skolan både måndag och tisdag, för infodag och mentor snack. Sedan börjar själva utbildningen på onsdag, blir spännande! 
 
 





Je nny

Haha ja, nog frös jag alltid, inte lätt att vara en fryslort! ;) men kul var det, hänger gärna med fler gånger! tack för en trevlig lördagskväll också :)

Svar: Va bra att du inte bara frös utan hade kul också ;) självklart får du följa med fler gånger! tack själv, var både kul och mysigt! en riktigt lyckad lördag :)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo