I wanna dance till my body ache

Igår åkte jag till skolan fast vi inte hade någon lektion, hade bestämt att träffa tjejerna och plugga lite tillsammans. Tyvärr var Hulda sjuk så de blev jag och Emelie, även en kille från klassen som trodde de var föreläsning, han hakade på oss istället så satt vi i ett av grupprummen och diskutera. Efter de tog jag och Emelie en fika på stan, vi satt på Espresso House i 3 timmar!! :D Skönt att man redan träffat några i klassen man kan umgås med!
 
Idag så kom jag upp hyfsat tidigt, trots att jag råkade somna om i sängen efter jag vaknat och tänkte gå upp.. Men kom iväg till gymmet sen i alla fall, kom dit vid 13-tiden och körde ungefär en timme där. Känns bra att ha kommit igång med de nu också. Är ju så nervöst när man ska gå till ett nytt gym, där man inte vet hur de ser ut eller hur saker fungerar, men de gick bra och de kändes väldigt avslappnat i hela lokalen. Har en gratis provträning till sedan får jag skaffa gymkort.
 
Blev sedan att möta brorsan och handla lite smått på hemköp tillsammans, prata och ta igen lite man missat den senaste tiden. Var hemma och vände för att sen göra ännu ett ärende, nu har jag fått igång diskmaskinen också och ska ta och dammsuga lite. Sedan kan jag äntligen sätta mig i soffan och titta lite serier innan jag behöver börja med middagen. Skön och effektiv torsdag med andra ord!
 
Röd som en tomat efter träningen ^^
 





vendela

duktig du är! och vad fin färg det är på skorna :)

Svar: Tack :) ja kul med lite färg!
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo