Glossybox - Januari

Idag så kom glossybox, och ärligt talat är detta den sämsta boxen jag fått. På senare tid har jag känt att glossybox inte är lika roligt längre, jag tycker boxarna blivit sämre, en del mer än andra, och jag känner att februari boxen blir min sista.
 
Jag har fått box efter box där de ibland varit samma produkt fast från olika märken, och även fått en del grejer som jag har noll användning av, för att jag inte använder såna produkter alls. Kanske beror de på att jag inte kan eller vill. Sedan har jag fått en del produkter för tänder - tandkräm, tandblekning osv.. Och det är verkligen inget för mig. Inget jag från början förväntade mig få i glossyboxar heller, speciellt inte tandkräm. Känner att jag fyllt i formuläret noga på hemsidan, så noga det går att fylla i de formuläret i alla fall, jag tycker dom borde göra om formuläret bättre. Och trots att jag fyllt i de noga så kan jag ändå få grejer som jag inte har användning för, och då känns det som bortkastade pengar även om det är en liten summa. Och som sagt, inte roligt längre. Kan ju ha flera oanvända produkter hemma som bara ligger och samlar damm för att man inte använder sånt, roligt koncept men ja vad ska man säga....


Innehållet i månadens box:

Revlon Professional - Equave hydro nutritive detangling conditioner

Sumita Brow set

Benefit cosmetics The POREfessional

Oral-B - 3D white luxe glamorous shine

Garnier skin naturals2in1 eye make-up remover
 

I månadens box om jag ska välja något som ändå kan vara intressant så är det leave-in balsamet. Och det är främst för att jag aldrig testat något leave-in balsam innan. Men sen är ju frågan hur bra detta balsam är för färgat håret bland annat.





Jenny

Jo, kände likadant efter ungefär 4 boxar.. Är glad att jag sa upp prenumerationen, för i längden blir det ju pengar som man kunde lagt på vettigare saker, som man faktiskt vill och kan använda!

Svar: Ja precis, och nu när jag fått tandkräm 2-3 gånger så tröttnar jag verkligen på de. Det är liksom inte en grej som jag ser som "skönhet" även om den ska göra tänderna vitare.. Tyckte verkligen boxarna jag fick första månaderna var bra och några då och då som var fantastiska men senaste tiden har de verkligen varit många saker som man inte får användning för, känns som dom bara kör samma produkter i nästan vare box just nu
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo