Den som väntar på något gott..

Här händer de inte så mycket just nu, lite små sjuka är vi dock.. Joel har varit sjuk sedan nyår, han fick en rejäl förkylning efter de, som tur var så var han ledig 4 dagar så han kunde vila ut. Han är väl inte helt frisk ännu men går i alla fall att jobba. Hans chef får dessutom snart sitt andra barn och då kommer Joel får jobba ännu mer, blir nämligen han som styr då ;) Så vi får passa på att njuta de dagar han faktiskt har ledigt, för de blir inte många alls sen.
 
Jag har inte mått så jätte bra de senaste dagarna, behöver väl inte gå in på detaljer men magen har strulat lite.. Måste nästan fått någon magbakterie.. Men idag mår jag bättre, och hoppas att de fortsätter gå åt rätt håll. I veckan ska jag nämligen börja rida igen! Så himla skoj, är så sjukt taggad men samtidigt nervös. Skulle ju egentligen provridit en gång till, med tjejen som har hand om hästen jag ska rida men hon hinner inte vara så mycket i stallet nu för tiden, så vi ska rida tillsammans någon gång senare när hon har mer tid. Så länge ska jag börja rida mest på banan och lära känna hästen. De kändes ju kanon när jag provred, så de här kommer nog bli riktigt bra tror jag! Har två dagar denna veckan som jag ska rida, börjar stort direkt ;) 
 
Nästa vecka börjar ju väktarutbildningen och då misstänker jag att de kanske bara blir en gång i veckan jag kommer rida. Men vi får se, allt beror ju på hur mycket jag kommer vara i skolan och hur mycket ork jag har. Jag vill ju helst inte vara i stallet och rida när det är mörkt, tycker de är läskigt.. ^^

Nu ska jag äta lunch och sedan blir de en promenad!

(orkade gå ner till stan igår, trots magont)
 





Emelie Philipsen!

Du har sån härlig blogg ju!

Svar: Åh tack söta du!! :)
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo