Sötsug

Ni vet de där sötsuget man får ibland, man känner att man bara måste ha något sött annars blir man galen! ;) Jag har märkt att jag oftast får sötsug de dagar jag inte tränar, och ja ibland får man ju faktiskt unna sig något gott men kanske inte varannan dag i veckan.. Så jag kom på att man kan ju ändå få den där sötman fast man äter nyttigt.
 
Härom dan gjorde jag gino här hemma, intalade mig själv att de ändå är lite nyttigt då det är mest frukt ;) men med vitchoklad och vaniljvisp.. Finns ju säkert nyttigare varianter av vitchoklad och vaniljvisp att välja om man vill också. Fast jag bryr mig inte så mycket om sånt där, som sagt ibland får man ju unna sig ;)
 
Sedan idag har jag till lunch ätit bananpannkakor, med nutella och kokos. En liten klick nutella tycker jag att man får ta oavsett dag. Sen får man ju sötma från banan också. Hur gott som helst och perfekt när man blir sötsugen! De dagar jag inte tränar utan mest är hemma så räcker de med något lättare till lunch också, sen kan man ju välja hur många bananpannkakor man vill göra också. Jag tycker de är väldigt mättande, så för mig räcker de med två.
 

Gino:

Valfria frukter - (kiwi, banan, hallon, blåbär)
½-1 dl kokos
100 g vitchoklad
 
Ha ugnen på grill läge, ställ in ugnsformen i ca 1-2 min (tills chokladen smält och fått lite färg)
Servera direkt med vaniljvisp eller vaniljglass!
 
 
Bananpannkaka: (en stor eller två små)
 
1 banan
2 ägg
Valfri krydda - (kanel)
1-2 msk kokos
1-2 msk nutella
 
Mosa bananen, knäck i äggen och blanda till en smet. Ha i valfri krydda, i mitt fall kanel.
Stek sedan i kokos olja eller stek smör. Lägg upp på tallrik och servera med kokos och nutella!
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo