Onsdag 19:e februari

Var i skolan imorse, som vanligt en mycket intressant föreläsning med många bra diskutioner och saker att fundera på. Känns alltid som vi lär oss något nytt. 
 
Fick skjuts både dit och hem idag eftersom Joel är ledig och det var så slaskigt väder, snön har ju kommit tillbaka under natten. Verkar försvinna snabbt igen dock, skönt de. Efter en lunch tillsammans hemma blev det ett pass på gymmet för mig, körde bara kondition idag, ett kort men intensivt pass med mycket intervaller.
 
Sedan var vi och handla lite små grejer på Hemköp och efter de kom Anna förbi en sväng. Hon har ju inte varit här innan så vi tyckte de var dags att ta oss i kragen och se till att hon fick se hur vi bor också :P Vi har försökt styra upp de i några veckor nu men alltid dykt upp något, men idag så kom hon förbi några timmar och kollade lite OS och åt godis ;) 
 
Så stolt över Nala, man märker verkligen att hon börjat vänja sig vid att ha gäster mer hemma nu. Och Anna som hon aldrig träffat innan blev hon vän med väldigt fort. På de få timmarna hann de bli vänner och mysa i soffan, blev även en puss från Nala ;) så jag är otroligt stolt över min lilla älskling! 
 Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo