Härlig måndag

Åh, man får ju vårkänslor idag! Snön har börjat smälta bort och solen tittar fram. Dags att plocka fram solglasögonen, man blir totalt bländad annars. Längtar så mycket till våren!!

Hade seminarie i skolan idag, gick väldigt bra. Vi fick till bra diskutioner tycker jag, slutade tidigare också så jag stack till gymmet och var med på ett cykelpass. Jäklar asså, svetten rann ju på en men det är ju de som är meningen när man tränar ;) Efter passet skaffade jag gymkort också, så nu är de hård träning som gäller ;) ne då, men ska fortsätta med regelbunden träning nu när jag kommit igång så bra.

Har nyss ätit en välförtjänad lunch, ska ta en dusch och sedan plugga till provet. Mycket mer händer inte idag, en härlig måndag helt enkelt!

Ett litet tips om ni inte testat vitamin well drycker tidigare, gör de! Definitivt en av mina favoriter, oavsett om det är efter träning, på bussresan, flyget eller bara för att släcka törsten vid något annat tillfälle. Mums säger jag bara! Stort plus att de innehåller vitaminer också.








kattis

Älskar vitamin well, bästa som finns! Lycka till med träningen - you go girl ;-)

Svar: Haha tack!
Catharina Andersson

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo