Det blir bättre

Varit en händelserik dag, kom på imorse att jag hade bokat ett yogapass på gymmet och var försent att avboka så cyklade dit och var med på de. Smidigt sätt att tvinga sig själv att komma iväg till gymmet ;) haha, måste erkänna att jag blivit mer motiverad till att komma igång ordentligt med träningen igen ändå.

Efter yogan cyklade jag direkt till gamla Linköping där jag, Jenny och Saga strosade runt och tittade på julmarknadens utbud.  

Nu ikväll var vi även hos Jenny och Rickard för filmkväll. Började med att se hockeyn och sedan såg vi Captain Philips. Väldigt bra film :)

Jag övningskörde dit och hem, gick mycket bättre än gårdagens körning. Tog en rondell på vägen dit som Joel tyckte jag körde bättre än han själv hade gjort. Fick två motorstopp på vägen dit också, haha. Hemvägen gick mycket bra, kan ha varit min bästa körning. Trots att en idiot tutade på mig vid ett rödljus (för att jag enligt han var för seg) idiot! Börjat stöta på alldeles för många som tutar, de borde visa mer respekt när övningsskylten sitter på bilen.


Min andra parkering nånsin. Rätt bra va ;) har ju trots allt varit lätta parkeringar båda gångerna, men alltid något. 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo