Sista veckan

Det här är egentligen sista veckan på mitt "sommarlov." Imorgon ska jag till skolan och nästa vecka börjar lektionerna. De ska faktiskt bli kul att börja igen, jag har längtat lite till de hela sommaren. Nu är jag snart halvvägs igenom min utbildning, de ska bli så spännande sista terminen (i början på nästa år) och sedan se vad som händer efter också.
 
Men sommaren är ju inte helt slut än för våran del. Svärisarna kommer ner om två veckor och då blir de roadtrip! Ska bli så kul :D Blivit lite ändrade planer på vart vi ska också, trodde vi skulle till Skåne och hälsa på deras släktingar men så blir de inte. Istället ska vi någonstans där jag inte har varit innan ^^ Ser fram emot att kunna fota massor!
 
På tal om något helt annat så var de väldigt skönt att komma ute imorse och springa. Jag och Anna körde 2,5km slingan i Rydsskogen, vi sprang den två gånger.. Tanken var från början att bara springa ett varv, men man får ju passa på när man har energi kvar! Var så skönt att springa i regnet, hellre de än att springa i stekande hetta, blir mycket friskare luft att andas när de regnar ju. 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo