Nu är vi hemma

Gick upp redan vid halv fem imorse, flyget gick vid sex på morgonen och sedan var vi framme i Linköping med tåget vid elva. Helt färdiga när vi väl kom hem, så de blev att köpa lunch och sedan sov vi någon timme. Bara slappat några timmar nu, de är skönt att vara hemma igen.
 
Vi har haft fem väldigt bra dagar där uppe! De flesta spenderades ute i stugan med svärföräldrarna, så lugnt och skönt där ute. Och vädret har varit bra, så otroligt vackert där uppe med snön och solen. Vi har pimplat, grillat, åkt massa skoter, firat Joels 25-års dag, ätit väldigt mycket god mat, träffat släkt, myst med Joels brorsbarn, bastat och bestigit berg! ;)
 
Sista dagen i stugan åkte vi med skoter upp på ett berg, de var otroligt roligt och kändes mäktigt. Det är ju väldigt kul att åka skoter och man såg så mycket uppe från toppen, sedan kändes de som att åka på moln när vi åkte ner från berget.

Efter lunch samma dag så åkte vi in till stan och spenderade sista natten där, Joel rotade fram lite av sina gamla saker, och lite fick följa med hem hit. Känns som dagarna gick otroligt fort, men så är de väl när man har roligt ;) vi hoppas kunna åka upp igen till sen sommaren eller hösten.
 
Blev mycket mer text än jag tänkte, här kommer en bildbomb också ;)
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo