Reklamation

Igår blev de en sväng till Telia för att reklamera min iphone som blivit helt knäpp. De började egentligen i somras men vi rensade den och startade om den från början och då höll den ett tag till, men nu har den alltså blivit sämre igen så de var dags att lämna in den. Har just nu en låne telefon, skönt att de hade en ledig man är ju så sjukt beroende av att ha en telefon nu för tiden. Längtar dock tills jag får min "nya."
 
Vi var på Ica maxi och stor handlade lite också och sedan blev de hem, fixa middagen och hinna titta lite på idol. Sedan såg vi en film som gick på tv och åt lite tårta som efterrätt. Vi har gjort riktiga gourmet middagar ett tag nu och ätit annat gott också. Kommer förmodligen baka i helgen för äggen vi har går ut nästa vecka så då kommer de finnas ännu mer gott här hemma, kanske får bjuda hit någon så man blir av med lite och inte äter allt själv ;)
 
Idag har jag varit i skolan en liten stund nu på morgonen, kom hem för ca en timme sedan. Ska plugga lite och ta de lugnt idag tänkte jag. På lördag har jag Pilgrim igen, annars händer inte så mycket mer denna veckan faktiskt. Tycker de går så fort, men de är bra också. Har lite saker inplanerat som jag längtar till så tiden får gärna gå fort till dess! :)
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo