Måndag 2:a september 2013

Vad fort tiden går, sommaren har bara flugit förbi och nu är det redan september. 
 
Igår var de stallmöte på kvällen och efter vi kommit hem och ätit middag så färgade vi mitt hår rött. Dock blev de lite fläckar kvar från min gamla hårfärg, mest troligt för att de var för lite färg till mitt långa, tjocka hår.. Borde ha tänkt på de, men hur som helst så färgade vi de igen idag. Nu ser de jätte bra ut och jag är så nöjd med färgen! :D
 
Har varit i stallet idag och red en lång uteritt med Johanna på Pillan. De gick bra, vi red i alla gångarter och Pilgrim var bara lite seg i början men de släppte sen :) Han var väldigt alert i slutet. Vi fick även en störtskur på oss, sån jäkla timing men de alltså. Vi red ju i skogen och precis när vi kommer ut så de inte är massa träd överallt så kommer de en jätte skur, tur var att den inte höll så länge i alla fall men blöt blev man. Jag hade även lämnat regnjackan i stallet för jag trodde vi skulle slippa regn under ridturen.
 
Nu är jag trött i hela kroppen och har huvudvärk pga vädret så ska bara ta de lugnt, har skickat in första inlämningsuppgiften så de är helt okej att jag tar de lugnt idag.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo