Lite av vår inredning

Vi har en sadel på väggen i vårat vardagsrum! Hur många har de liksom ;) Jag fick sadeln i födelsedags present av svärföräldrarna, den dåvarande hästen jag red då hade ingen sadel jag fick använda, så svärisarna tyckte lite synd om mig, de är inte så kul att rida barbacka varje gång. Men nu har jag ju bytt häst och jag får rida med sadel, vet ju inte heller om denna sadeln passar. Så vi ville ha den på väggen som inredning, så kanske man får använing av den på häst ryggen någon dag i framiden ;)
 
Den är så snygg och gör sig verkligen inte rättvis på bild! När vi fått mer ordning här hemma kommer de säkert upp någon bättre bild också. Men jag älskar detaljerna på den. Och för er som tänker på att sadeln ligger åt fel håll - jag vet, de är meningen. Vi tyckte de blev snyggare så för annars såg man inte så mycket av själva sadeln!
 

 
Sedan har vi äntligen flyttat på vintrin skåpet som stod i vardags rummet innan, nu står de i köket istället. Alla våra vin glas, öl glas, champagne glas och whisky glas förvaras i de skåpet. Sedan kommer de även förvaras akohol där ;) Lite små tillbehör som shaker, plastmuggar och pluntor finns i de undre skåpen.

Skåpet passar perfekt med våran kökssoffa och köksbordet, tyvärr är de lite stökigt i köket så ni får se bild på de senare. Måste även införskaffa två stolar som passar till och ikväll kommer vi att sätta ihop köksbordet som just nu står i hallen i olika delar.. 
 
Sedan köpte vi ju en spegel igår som kom upp i hallen också. Som jag har längtat efter en spegel att ha i hallen, men nu äntligen sitter den där, så nu är jag nöjd!
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo