Kanon helg

Har haft en väldigt bra helg, fast jag tycker veckan gick sjukt fort! Men i fredags så var vi bara hemma och tog de lugnt, välbehövligt då de senaste helgerna så har vi gjort något nästan varje dag.. Kanske inte direkt varje dag, men vi har gjort mycket de senaste helgerna helt enkelt :) har varit otroligt roligt, för jag gillar ju att göra grejer och inte bara vara hemma. Men i fredags så var de som sagt myskväll här hemma, kollade idol och myste.
 
Igår så spenderade vi lördagkvällen med Jenny och Rickard. Var ett tag sedan nu så de var på tiden! De har ju inte ens sett hur de ser ut i våran lägenhet nu sedan vi flyttade så de kom förbi igår hem till oss och tog en titt. Nala var framme och luktade nyfiket på dom ;) Var tur att de kom förbi, för då fick jag tummen ur och städade hela lägenheten också. Efter vi varit hos oss en stund så åkte vi allihop hem till dom, där de lagade middag som de bjudit över oss på och sedan blev de även efterrätt. Otroligt gott var de, tack igen! Och när vi alla var mätta och belåtna så hamnade vi i sofforna framför en film. Var en otroligt lyckad kväll, alltid lika kul när vi fyra ses :)
 
Idag så har de varit en lugn dag igen, jag och Nala sov länge och sedan har vi bara myst fram tills Joel kom hem från jobbet. Blev en tur till Hemköp där vi mötte brosan också och fick sällskap av honom medan vi köpte lite små grejer. Gjorde middag när vi kom hem igen och jag gjorde efterrätt - äppelpaj med vaniljsås. Blev väldigt god! Har kollat på Solsidan också, kul att de börjat igen.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo