Sista ridturen

Fick dåliga nyheter i början av veckan, nämligen att idag skulle bli min sista dag som medryttare på Pilgrim. 
 
Har känts ganska tungt hela veckan sen att veta om att jag måste börja leta efter någon ny häst igen.. De är ju så segt och tar tid att hitta, dessutom ska man ju klicka med både ägare och häst också. Har ju trivts så himla bra med Pilgrim och hans ägare och dessutom alla andra i stallet. Men men.. Nu behövde dom inte mer hjälp, Pille har ju 2 medryttare med mig nu och de blir ju lite "sist in först ut" då.
 
Hur som helst så tog vi våran sista ridtur tillsammans idag. Funderat i veckan om jag skulle rida själv och rida långa rundan bara vi men, vi red med Anna och Mero. Vi har haft så bra ridturer tillsammans innan och de är roligare med sällskap ;) rida ensam är mest för att rensa huvudet, och nu ville man ju rida och har roligt ihop en sista gång.
 
Vi fick en väldigt rolig ridtur, hästarna var pigga och triggade upp varandra. Behövde knappt göra något för att Pilgrim skulle öka takten, spöet blev oanvänt helt och hållet idag. Och han racade rejält! Gick nästan inte få stopp på våra springare idag ;) 
 
Kul att sluta när de är roligt även om jag helst inte slutat alls. Men får hoppas de behöver min hjälp igen, om så även för bara en enstaka dag. Och att jag hittar någon ny häst som jag trivs minst lika bra med också, håll tummarna nu!

älskade Pille 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo