Roadtrip med nya bilen

Igår kväll så hämtade vi våran nya bil efter Joel hade slutat, vi blev påminda igen om hur bra bemötta vi alltid blir på Appelskogs bil. Försäljarna är ju bara för härliga där, skojade massa med oss om våran roadtrip vi ska göra idag till Ullared ^^

Vi gick i alla fall igenom bilen med våran säljare och sedan blev papprena påskrivna och vi fick t.o.m köra ut bilen själva från bil hallen, bara de var ju en upplevelse! Känns helt overkligt att denna bilen faktiskt är våran nu, kommer ta ett tag att smälta. Blir bara mer och mer kär i den här bilen varje gång vi åker med den. Kommer bli fantastiskt kul att övningsköra med men också sjukt nervöst, är så rädd för att förstöra lacken eller något.. Bilen är ju ganska lång också, så är typ rädd för att man glömmer de. Men de ska nog gå bra - peppa, peppa ta i trä ;)

Hur som helst! Idag är vi alltså iväg på roadtrip, tidsinställer detta inlägg så ni får se våran snygga bil ;) och veta vad vi har hittat på för skoj idag. Har längtat så mycket, ville ju åka till Ullared redan i somras men så var ju inte gamla bilen så säker att åka med ifall den skulle dö helt plötsligt. Men nu har vi kommit iväg och t.o.m Joel ser fram emot de eftersom han får köra nya bilen ;)
 
Helt underbart att de fixade ett uttag åt oss så vi kan lyssna på spotify via våra iphones i bilen!
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo