Regnig tisdag

Väcktes av sambon väldigt tidigt imorse, han åkte nämligen iväg till Stockholm på utbildning med jobbet och ska vara där till imorgon. Låg i sängen och kramades lite innan han stack iväg. Lyckades somna om efter ett tag men sov väldigt oroligt, Nala där emot spred ut sig i sängen och varje gång jag vaknade så låg hon på ett nytt sätt, de flesta såg väldigt roliga ut ^^
 
Har tagit de lugnt med träning idag och istället kört fullt ut med studierna. Har hunnit bli klar med ännu en inlämningsuppgift som jag lämnat in och sedan även kompletterat en gammal jag hade lämnat in. Nu har jag bara en inlämningsuppgift kvar i denna kursen och sedan är jag klar med studierna för denna terminen, så skönt!
 
Hade nästan gett upp lite med att hitta sommarjobb men när jag kollade mejlen imorse så hade jag fått ett mejl om att komma på intervju nästa vecka, så bekräftade datum och tid på en gång. Några timmar senare trillade ett annat mejl in om rekryteringsträff denna veckan som de gärna ville jag skulle komma på, kommer dock skippa de då de var för personlig assistent och jag känner att de inte var så intressant för mig just nu. Men himla skönt att äntligen få lite bekräftelse på att man behövs, från två olika företag dessutom!
 
Nu ska jag försöka hitta en film att kolla på eller hitta på något att göra så jag inte sitter och saknar min sambo för mycket. Spelar ingen roll hur få timmar vi är ifrån varann, jag saknar ihjäl mig ändå. Kan de kanske bero på att jag har världens bästa sambo? Jo, jag tror de! 







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo