Lördag-Söndag

Var ju i stallet igår och red, hade lektion för ägaren. Gick väldigt bra faktiskt :) red över bommar och slalom mellan koner, var väldigt varmt dock så efteråt var man ju helt slut. Både jag och prinsen var svettiga och trötta. Brukar alltid komma hem med något nytt blå märke också och igår var inget undantag, ett blåmärke på armen och ett litet sår på benet.. Råkade rida lite väl nära staketet så benet åkte in i de.

Hann precis med bussen hem vid två, blev att dricka massor då jag verkligen var helt färdig, åt lunch och duschade. Joel hade gått i förväg till Jenny och Rickard, där vi var och kollade på hockeyn. :) Sedan blev de Ica en snabbis och sedan hem, vi båda somnade i sängen några timmar ^^

Vaknade och lagade middag och såg sista perioden av andra hockey matchen, otroligt att Schweiz vann! På kvällen såg vi Eurovision och direkt efter de blev de att sova. Trodde verkligen UK och Tyskland skulle få mer röster med tanke på vilka artister de hade, men Danmark vann ju. Vilket var förtippat, jag trodde ändå inte Danmark skulle vinna. Låten är bra men inte SÅ bra, aja..

Idag händer ingenting här hemma. Ska plugga för skrivningen i skolan imorgon och så blir de att se hockeyn ikväll, Sverige - Schweiz. Ska bli kul och se vem som vinner :)

M
Mina älsklingar 






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo