Fredag 15:e mars 2013

Jaha, då var de fredag igen då! Tycker alla dagarna känns ungefär likadana nu för tiden, enda fördelen med helg är att man inte behöver plugga ;)
 
Borde ha börjat mer med min nya kurs - Hälsopedagogik. Började smått häromdan, men märkte ganska fort att jag behöver boken för den här kursen. Internet var inte lika mycket till hjälp som de var till förra kursen. Så de blir att åka till skolan på måndag och se om någon säljer sin bok, annars får jag köpa en ny.
 
Har i princip hela veckan vaknat med täppt näsa och ibland även halsont, har misstänkt förkylning då jag är ganska trött också. Men inte helt hundra.. fast vad skulle de annars vara :P Har hur som helst undvikit att träna, vill inte att de blir värre om de är förkylning. Fick de säkert för att snön så hastigt kom tillbaka, vill inte ha mer snö så hoppas verkligen detta var den sista och att våren kommer snart! Fick väldigt motvilligt ta fram min vinterjacka igen då de varit kallt.
 
Ska börja fixa mig strax för att ta bussen och möta älskling hos grabbarna, ikväll är de hockey igen. Vill inte missa att se hur besvikna grabbarna blir när HV krossar LHC ännu än gång ;) i onsdags blev de ju 6-0, de är såna stunder man är stolt att vara smålänning! Haha
 

de nya serierna jag fastnat för





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo