Underbar nationaldag

Hurra för Sverige idag på nationaldagen!

Jag och Nala har slappat hela dagen, tog en långpromenad på förmiddagen och sedan har jag legat i solen och jobbat på brännan.

Lånade en solstol från grannarna på gården bredvid, brukar göra de men när jag hämtade en stol idag så satt där en tjej som sa "ursäkta du vet väl att detta är våra stolar?!" och jag svarade att jag fick låna att jag bara skulle ta den några meter åt andra hållet och sedan lämnar jag tillbaka den. Då svarade hon "aha, de visste jag inte." Sedan sa hon inget mer. Kände direkt fan va schysta grannar man har! >.< där sitter hon ensam och hon behöver alla tio stolar för sig själv, för vaddå? Har hon så stor röv?!.. Ne, förlåt men de kändes bara så sjukt taskigt. Nu vet jag inte om man kommer vilja låna stol nästa gång..

Efter jag ätit lunch satt jag på våran balkong istället :) Nala låg på golvet bredvid och slappade i solen hon också. Strax innan Joel kom hem var vi ute i gräset och satt en stund också, jag gjorde fina blomkransar vi hade på oss. Nala var inte så nöjd och böjde huvudet framåt mest hela tiden för att bli av med sin krans ;)

Senare lagade jag en riktig god middag till oss med stekt kött, potatissallad och grön sallad. Blev himla gott med lite vin till också, så de blev lite firande av nationaldagen ändå!







Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo