Glossybox - Maj

Imorse vid 8 åkte vi iväg och lämnade in bilen på verkstaden, de har gått bra de har hittat lite småfel men tyckte vi skulle testa att besiktiga den i alla fall. Joel kommer hem med den sen när han slutat :)
 
Efter de var jag ganska trött och har bara legat mest hela dagen då jag haft en sån jäkla mensvärk. Men de som piggade upp lite grann var att jag fick sms om att min glossybox hade kommit! Sedan följde även Jenny med till stallet och de var kul, och så slapp jag gå själv och tänka på min mensvärk ;)
 
Glossyboxen för maj månad tyckte jag var en av de bästa. Dels för att jag fått den här produkten som alla andra har fått men många inte uppskattade så mycket eller inte alls, men jag har ändå velat testa den en tag.. Sen har den väl egentligen inte sååå mycket med skönhet att göra ;) Självklart menar jag Femme natural boost. Och även för att något jag alltid velat ha fanns med i min box också, något som är väldigt bra och populärt under sommaren men har aldrig blivit av att jag köpt, menar Hawaiian tropic.
 
Så detta var en toppen box! Dessutom fick jag ju 7 grejer istället för 5 ;) lite lyxigt! Temat för denna boxen var "magical beauty" och de finns väl definitivt gott om under sommaren speciellt! Sedan var ju även en glossy mag med.
 


Innehållet:
 
Wen - Sweet almond mint cleansing conditioner

Dr. Bonnier´s magic soap - Organic citrus castile liquid soap

Puma - Sync deospray + Edt

Colour club - Age of aquarius nailpolish

Hawaiian tropic - Silk hydration sun lotion SPF 15
 
 
Jag har redan testat deosprayen från Puma, alldeles nyss efter jag hade duschat. Och satan vad den doftar gott!! "Exotisk och fruktig doft som är en riktig energikick! Noter av papaya, mandarin och apelsin sluter upp med lotus och ros för att avslutas i en bas av sandelträ, ambra och vit persika."
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo