Kiruna, sommar

Ja nu är vi ju hemma igen efter våran Kiruna vistelse. Tiden gick så otroligt fort när vi var där, vi kom dit på torsdagen och åkte på söndagen men de kändes som vi precis hade kommit dit när vi skulle åka. Hade mer än gärna stannat längre men samtidigt är de skönt att vara hemma också. Tog massor med bilder, var ju första gången jag var i Kiruna när de är sommar. Har bara varit där när de varit vinter och snö annars så de var kul att se att det faktiskt är grönt på sommaren där också ;) Nu dröjer de nog tills jul innan vi åker upp till Kiruna igen, tur att de är lika vackert där på vintern och då slipper man ju alla myggen också! Var så sjukt mycket mygg där uppe och de bet en även om man hade myggmedel och massa kläder.
 
Vi gör alltid olika saker när vi väl är i Kiruna och denna gången var inget undantag, fast på torsdagen gjorde vi inget särskilt. När vi landat med planet var vi helt slut, hade ju inte sovit mer än någon enstaka timme på planet (om man ens kan räkna de som sömn) Joels föräldrar hämtade oss och sedan åkte vi till lite butiker för att handla mat, hämtade hundarna i deras lägenhet och sedan åkte vi till deras stuga. Vi åt även mat i stan innan vi åkte till stugan men när vi väl kom till stugan så gick jag och Joel och la oss och sov i 4-5 timmar, de var så otroligt skönt! 
 
Vi hjälpte till med stug flytten, de flyttar en stuga för att göra om den till gäststuga. Sedan åkte vi in till stan en dag, vi åkte till Loussabacken, (skidbacken och utkiksplats över hela stan) Vi åkte även till Nikkaluokta, de är därifrån man tar sig till Kebnekaise på olika sätt. Finns som en utkiksplats där också som man kan se Kebne ifrån om de är fint väder, och fint väder hade vi alla dagar men tyvärr var de lite för molnigt för att se. Har varit där innan så var kul att se hur de såg ut på sommaren också. Vi bastade även en kväll och sista dagen hann vi med en liten båttur också. Några familjemiddagar med även Joels bror och hans familj, fick även presenter av dom. Vi har ätit mycket god mat, fika och gott på kvällarna så nu vill man inte ens tänka på mat ;) Joels farmor och farfar har en stuga precis intill så vi var hos dom några gånger också, sedan kom hans mormor förbi en dag också.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo