Bråvalla festivalen

Igår kom vi hem igen från Bråvalla festivalen, var ganska slut så vi vilade ett tag och duschade sedan åkte vi till Ikano för att storhandla men först åt vi lunch på Ikea, köttbullar, potatis, lingonsylt och sås var så jäkla gott efter all snabbmat och så blev de ett presentköp till svärmor också. Till middag åt vi kycklingsallad med tsatziki, och de var ännu godare! Har nästan lust att leva på bara sallad i en vecka nu efter all snabbmat som man har ätit. Idag var tvättstugan ledig, så himla skönt att tvätta bort all smuts. Just nu rullar Joels skor runt i tvättmaskinen, hoppas de håller för de är en ren chansning! De var så väldigt leriga...
 
Vi har haft väldigt kul och sett en hel del artister ;) var min första festival jag varit på så den blev väldigt lyckad, sen fanns de ju en hel del som man tycker borde varit bättre, t.ex. parkering, fler matställen, toaletter, kontantuttag, vattenposter och bättre infomerade volentärer m.m.. 
 
De som jag mest såg fram emot att se var ju Paramore och Rammstein, av alla artister som uppträdde så kan man säga att Rammstein var bäst utan tvekan. Vilken jäkla show dom gjorde!! Man har ju hört en del innan och sett på youtube men innan man sett de själv så är de helt omöjligt att förklara hur otroligt de var! Rammstein var ju sent på kvällen och man hade ont i ryggen, benen och var helt färdig efter att ha sprungit runt hela dagen men ändå stod man där hela showen som var 1,5 timme lång, så otroligt var de. I slutet drar de fram en stor penis som sångaren sitter på och sprutar ner publiken med skum, vi fick en del på oss för vi stod trots allt rätt nära scenen. ^^
 
Paramore blev jag lite besviken på, kändes som de inte gav allt de hade förutom på sista låten. Och Hayley sjöng inte hela låtar ibland heller, utan tog små uppehåll.. Så lite besviken är jag men nu har jag sett dom och de var fortfarande något helt fantastiskt som jag kommer leva på länge :)
 
Sedan var de ju massa andra artister man såg också och en hel del annan underhållning. Vi såg en eldshow och sedan åkte vi två attraktioner på tivolit också, en som brukar kallas virvelvinden och parisehjulet! Den första åkte jag och Joel för att slippa ös regnet andra gången de kom, första gången ös regnet kom så blev vi genom blöta och fick skynda oss till tältet för att ligga där i underkläder i sovsäckarna för att få värmen tillbaka och bli torra. Jäkla tur att vårat tält var regntåligt för på lördagen kom ett riktigt oväder med ös regn, åska och blixtar, de var väldigt mysigt att ligga i tältet då :)
 
Vi hade en grym helg med de bästa sällskapet helt enkelt! Så himla glad över att vi lärt känna så underbara människor att umgås med här i Linköping och att vi beslöt oss för att åka till Bråvalla tillsammans. 
 
Tyvärr är inte digital kameran den nyaste, den har några år på nacken och har blivit väldigt dåligt nu och har en del konstiga beteenden för sig (säger att batteriet är slut ena sekunden och fullt nästa) men har inte haft pengar att köpa en ny och systemkamera var ju förbjudet att ta med.. Så här kommer en blandning av de godkända bilderna från kameran och en del från mobilen (som för övrigt är bättre än bilderna från kameran) de bästa bilderna finns ändå kvar i huvudet ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo